Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2014 » October » 4 » Генетичното захабяване ни превръща в посредствена тълпа
9:47 AM
Генетичното захабяване ни превръща в посредствена тълпа

Към момента населението, което все по-условно наричаме "български народ", се намира в процес на самоунищожение, което може да приключи дори без външни врагове. Преди да преодолеем какъвто и да е външен проблем, трябва да определим ясно какво прави настоящето на българите толкова жалко и недостойно. Главно - липсата на духовна сила и увреждането на уникалния български ген; два взаимосвързани фактора.

Липсата на вяра и морал сред днешните българи сме отбелязвали многократно, но трябва да отчетем и другият фундаментален проблем - генетичното затормозяване и захабяване на народа. Не е необходимо да си генен инженер, за да забележиш, че значителна част от приетите за етнически българи, не се вписват в концепцията за уникалния болг-арийски ген, който се отличава с физически силни и високоинтелигентни индивиди.

Ходейки по улиците, много рядко срещаме индивиди с действително българско излъчване. Срещаме хора, които внушават осезаемо впечатление за безличност и посредственост. И това важи за всички социални слоеве, без разлика от материално положение и образование. Имаме чувството, че насреща ни са по-скоро зомбита и роботи, нежели човеци. Това впечатление се усилва, ако заговорите въпросните индивиди на теми, свързани с фундаментални въпроси като етнос, култура, политика и пр.

Да го кажем с други думи – българите масово не са националисти, т.е. не се намират в „Нормално агрегатно състояние”. Съвременното понятие национализъм, което вероятно скоро ще заменим с по-точното Българизъм; - това обикновенно е лакмусът, който показва дали насреща имаме хора или добитък. Много рядко и по-скоро никога не можете да срещнете човек с буден ум и нравствени устои, който да не се определя като националист и родолюбец.

Но въпросът е да обърнем внимание на връзката между генетика и национализъм – почти при 100 % от случаите, националистите са по-силни физически, по-интелигентни и по-„живи” от останалите индивиди в заобикалящата среда, независимо дали става въпрос за училище, работа и пр. Това никак не е случайно – очевидно е, че националистът обикновено е носител на по-чисти български гени, отколкото ненационалистът.

От това следва неприятна констатация – твърде голяма част от днешния български народ, проявява белези на генетично захабяване. На всеки десет, може би двама или трима, се определят като националисти и родолюбци. Останалото е брак.

При все това, трябва да отбележим, че негативните изменения не са резултат толкова на расови смесвания, а по-скоро на увреден вътрешно-етнически подбор. Междурасови и междуетнически връзки до сравнително скоро, са били неприемливи сред българите, но в същото време, най-добрите българи систематично са били отстранявани от генофонда и не са давали поколение. Изселвания, избивания, взимане за еничари и тем подобни форми на геноцид, са довели до генетичното затормозяване, което виждаме днес.

Знаем за три големи удара върху българския генофонд – при Борис I, при турското нашествие и при вземането на властта от комунистите. Като се има пред вид, че в началото на 20-и век българите показват белези на генетично възраждане, явно днешното окаяно ДНК състояние на българина, е пряко последствие от комунистическо-жидовския терор. Сега няма да говорим за съвременните форми на геноцид - чрез ГМО, ваксинации и пр.; това вече засяга цялата планета. 

Резултатът е, че съвременният българин е изкривен до неузнаваемост – вместо Българизъм, ние виждаме вилнеенето на чалга-културата, което е равносилно на духовно самоубийство. Даже не е въпрос на осмисляне – например, генетично чистият българин чувства непоносимост към ориенталско-турската музика и култура и пр..

Надеждата е, че ДНК има свойството да се пречиства и възобновява, както среброто с времето се очиства от киселинни замърсявания. Но, разбира се, и това не е лесна работа. За целта, българите масово трябва да отхвърлят материализма и да повярват в духовните ценности, както и да проявят жертвоготовност, когато е нужно. Делата, които са свързани с превъзмогване на вътрешните ограничения, влияят върху ДНК-наследственността, облагородяват я. Външните врагове правят всичко възможно, това пречистване да не се състои, като пропагандират расово смесване и материализъм. Духовното, а оттам и ДНК-прераждането, са задължителни. В противен случай, както казахме, сме на път да се самоунищожим със или без външни врагове.

Views: 872 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  October 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive