Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2011 » July » 25 » Абсолютна неяснота около норвежкия атентат
1:50 PM
Абсолютна неяснота около норвежкия атентат
 
Норвежкият атентат разтърси Европа и постави твърде много въпросителни. Изнасяната от медиите информация по-скоро цели объркване, а обстоятелствата около случая изглеждат конспиративни.

 "32-годишният норвежец, арестуван за безразборната стрелба на остров Ютьоя край Осло, вече е официално обвинен както за убийствата на острова, така и за бомбената експлозия в центъра на Осло.


Престъпленията се третират като терористични актове.

Полицията описва главния заподозрян Андерш Беринг Брайвик като "християнин фундаменталист с крайнодесни разбирания" и отлично боравещ с огнестрелно оръжие.

От събраното от интернет и от профила на стрелеца във "Фейсбук" може да се предположи, че той е и с антимюсюлмански възгледи и вероятно няма връзки с никоя международна терористична организация. В профила си той се е описвал като последовател на християнската десница.

Норвежецът е бивш член на популистка партия, настроена против имиграцията, и е 
създавал блогове против мултикултурния модел и исляма.

Брайвик също така е масон, заяви говорител на организацията. Свободните зидари се събират в тайни братства в много части на света. "

 

Само този пасаж, изнесен в медиите е достатъчно противоречив и объркващ, за да се замислим, че вероятно се опитват да направят кашата в главите ни пълна. Християнски фундаменталист-Масон?!?!?! Определено не се връзва, тъй като масонството е сред основните врагове на християнството в световен мащаб. Разбира се, възможни са всякакви комбинации в зависимост от индивидуалните замисли и изкривявания, но си остава абсурдно.

Изключително озадачаващо е поведението на полицията по време на разстрела и по-точно невероятното й забавяне:


"Норвежката полиция е принудена да се оправдава заради бавната си реакция при касапницата на остров Ютьоя, след като стана ясно, че служителите на реда са се забавили с близо час и половина. Екипът на специалните части е пристигнал на острова около 90 минути след първите съобщения от летовници в къмпинг, че са чули стрелба отвъд езерото. Командосите решили да пътуват с кола, понеже хеликоптерът им не бил в готовност. Пътят с автомобил дотам им отнел около 20 минути. Екипът загубил още 20 минути, докато намери лодка, обясни полицейският началник Спонхайм, като призна, че имало трудности с транспорта. 
Впечатлението за бавната реакция на полицията е подсилено от факта, че местни телевизии реагираха значително по-бързо. Те изпратиха свои екипи с хеликоптер, който заснеха как нападателят стреля във водата по опитващите се да избягат хора. "

Това звучи направо невероятно - медиите са стигнали на място преди полицията! Изглежда, сякаш умишлено не са си давали зор. 20 минути търсили лодка, общо час и половина се забавили - определено не звучи нормално, островът е в района на Осло, няма как полицията да не разполага с план за незабавен десант при всякакви ситуации.  

Всичко изглежда като постановка с цел ужасяване на обществото и посочване на нео-нацистите като главна заплаха. 

И, забележете - акцентира се върху новото гръмко понятие "християнски фундаментализъм" ! Почеркът на цялата тази кампания е юдейски, подчертано. Сега се удава случай еврейската пропагандна машина да обругае и заклейми не само национализма, а и християнството. Дали пък и атентатът не е тяхно дело, в такъв случай?!

Все пак, възможно е в действителност атентатът да е дело на самоорганизирал се радикализиран норвежец, който не вижда надежда в отровеното от мултикултурализъм и аморал общество. 

Коментарът на норвежкият премиер демонстрира политическия дебилизъм на либералната система, наложила диктата си в Европа:


"От Втората световна война насам, страната ни не е била засягана от престъпление с такъв мащаб”, заяви Столтенберг пред журналисти. Той определи случилото се като "акт на малодушие” и подчерта, че тези, които стоят зад атаките, "няма да разрушат нашата демокрация”.

Нашата демокрация... На кои нас, на тези, изгубили самоуважение и идентичност, тези, които не мислят и приемат либералните догми без съпротива... Това е фалшива демокрация, престъпна и несправедлива, затова е обречена.

Views: 603 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  July 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive