Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » December » 22 » Античовешката комунистическа същност на демократите
11:19 PM
Античовешката комунистическа същност на демократите
Маската на демократите пада, дори кретеноидите могат да прозрат, че това са същите интернационални боклуци и потисници на свободата като комунягите. Направете си извод за същността на Евросъюза и на престъпно-лицемерния термин "либерална Европа" :
 
"ЕК отхвърли приравняването на комунистическите и нацистките престъпления 
 Европейската комисия отхвърли призивите на Източна Европа за въвеждането на така наречения закон за двойния геноцид, съгласно който отричането на престъпленията, извършени от комунистическите режими, би се признало за престъпление по същия начин, по който в много държави членки на ЕС е забранено отричането на Холокоста, съобщава британският вестник "Гардиън".

Миналата седмица шест страни от Централна и Източна Европа, сред които и България, изпратиха писмо до еврокомисарката по правосъдието, основните права и гражданството Вивиан Рединг, в което призоваха ЕК "за използва същите стандарти" спрямо комунистическите престъпления, както спрямо престъпленията на нацистките режими. В доклад на ЕК, който се очаква да бъде оповестен днес обаче, се казва, че мненията по въпроса са прекалено разнопосочни и че няма правна основа, позволяваща на Брюксел да предприеме действия.

"Няма никакъв консенсус по този въпрос. Различните държави членки имат много различни подходи", заяви говорителят на комисаря по правосъдието Матю Нюман. Той заяви, че Комисията се е отнесла "много сериозно" по въпроса, но допълни, че "на този етап условията за внасяне на законодателно предложение не са изпълнени. Комисията ще продължи да разглежда този въпрос".

Източноевропейските страни посочват, че ЕС има възможност да приема закони, свързани с особено сериозни трансгранични престъпления, а и в миналото е приел решение, позволяващо формирането на правила относно расизма и ксенофобията. Но Комисията не вижда нито един юридически инструмент, в който да се споменава тоталитаризмът и отхвърля идеята за двойния геноцид. "Основното е, че те са вършили кошмарни неща, но комунистическите режими не са били насочени срещу етнически малцинства", заяви Нюман.

Литва, чийто външен министър оглави кампанията по приемането на новия закон, смята, че разбирането на ЕС за геноцида трябва да бъде разширено и да включва престъпления срещу групи, определени въз основа на "обществено положение и политически убеждения". /БГНЕС
 
 
 
В изминалото столетие комунистическите режими отнеха повече от 100 милиона човешки живота. Въпреки това, "демократичната" власт у нас, в Европа и по света, не направи нищо, за да криминализира комунистическата идеология, по-точно идиотология, която зад фасадата на празни лозунги унищожава свободата на личността и на нацията като цяло.
 
В същност, забраната на дадена идеология сама по себе си е ненужна. Защото при нормален човешки диалог и диспут комунизмът не може да издържи, веднага лъсва отблъскващото му лице и мислещите хора го отхвърлят.
 
Но, след като национал-социализмът е забранен, понеже бил престъпна идеология, да бяха забранили и комунизма?!
 
Никой не казва, че Адолф Хитлер е бил невинно агънце, но да си кажем правото: измежду Хитлер, Сталин, Рузвелт и Чърчил, австрийско-германския фюрер е най-хуманната личност. Това е твърдение от действително безпристрастна позиция.
 
Обществото бързо забрави, че през войната демократите от САЩ и Англия обсипаха София с взривни устройства, замаскирани като детски играчки, за да осакатят невръстни деца. А след това ни спазариха и хвърлиха в бездната на болшевишкия мракобеснически режим. Сега пък са арбитри и ни диктуват какво имаме право да мислим.
 
 
 
Views: 657 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  December 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive