Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2011 » November » 7 » Аплодисменти за чифутските влечуги и арабските свине
3:53 PM
Аплодисменти за чифутските влечуги и арабските свине
Европейските народи се направляват от мижитурки и логично се превръщат в мижитурки. Строителите на цивилизации сега са лигльовци и мазохисти, неспособни да се обединят около нещо стойностно и наблюдават като неориентирано стадо, какво ще предприемат агресивните евреи/почитащи змията/ и мюсюлмани/кланящи се на свинята/. 


"Израелският президент Шимон Перес заяви, че атака срещу Иран от страна на Израел или друга държава изглежда все по-вероятна.

Разузнавателните служби на различни страни, които следят Иран, са разтревожени и притискат своите лидери да попречат на страната да се сдобие с атомно оръжие, поясни той по израелската телевизия.

Израелците са разделени почти по равно на привърженици (41%) и противници (39%) на евентуална атака срещу ирански ядрени обекти, обобщава Франс прес.

Израелските медии разкриха, че през последните дни се е състояло учение на 14 израелски самолета в Сардиния, Италия.

В сътрудничество с италианската авиация била отработена мисия на дълго разстояние, изискваща презареждане с гориво във въздуха. "  dnes.bg


Белите хора очевидно страдат от липса на водачи, липса на морал и липса на гордост. Гордост, че природата ги е създала да творят цивилизации. Поради липса на елементарна гордост и самоуважение, сега търпят чифутската сган и наглите мюсюлмански изроди да направляват съдбините на човечеството. Позор и пак позор!

Но преди всичко, белите хора сами са си виновни. И особено ние, българите, сами сме виновни, че търпим такива главоломни унижения и погроми на държава и народ. Дотам я докарахме, че фактически народ няма... Стена от егоистични лицемерни боклуци...

Европейските народи сега могат просто да аплодират действията на евреи и мюсюлмани и да "препоръчват" нещо си, но нямат воля и решителност да направляват хода на историята. Защото изгубиха идентичност покрай гигантските кретенизми на космополитизма и интеграцията. 

Какво може да се случи със света, щом е направляван от последователи на две античовешки кръвожадни религии - юдаизма и исляма? Не знам. Питайте правозащитниците. Ще ви обяснят, че всички са еднакви и между вълк и овца фактически няма разлика, щото един въздух дишат. 

Отиваме към масова смърт и погроми. Отново. Огромната маса от българите и европеидите като цяло живеят в огромна заблуда и унищожително невежество. Евреите подпалиха най-смъртоносните войни в историята през изминалия век, сега те ни учат на добродетели, сега европейските и американски "лидери" играят по тяхната свирка като безмозъчни говеда. 

Еврейската свиня Шимон Перес казал, че удар срещу Иран е все по-вероятен, европейските държавници клатят глава и примигват на парцали като същински олигофрени. Защо удар срещу Израел да не е също толкова вероятен, след като евреите отдавна имат ядрено оръжие? Може би трябва да се осланяме на еврейското човеколюбие? Мизерници, поинтересувайте се как е създадена чифутската държава, пък тогава ни говорете за Израел. Заради маса от невежи проституиращи олигофрени, земята ни се превръща в еврейско-циганска колония. Редно ли е?

Views: 538 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  November 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive