Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2009 » October » 22 » Бежанци ще помагат за геноцида над българите
7:14 PM
Бежанци ще помагат за геноцида над българите
                     "Малта настоява да приемем бежанци от Африка"
  Въпросът беше поставен по време на среща на министър-председателя на Малта Лорънс Гонци и българския президент Г. Първанов, който е на посещение в Ла Валета.
Средиземноморската държава настоява и останалата част от страните членки на ЕС да поемат част от бежанците. Малта е разработила пилотен проект за разселване на бежанците и очаква отговор от България да приемем част от тях. Първанов е потвърдил, че в момента българското правителство подготвя отговор за искането за разселване на бежанци от Малта. "
 
  Наглото искане на Малта е поредна стъпка по действащия от години план, чиято цел е АБСОЛЮТНА ПОДМЯНА на коренното българско население с етническа сволоч, съставена от цигани, турци, араби и бежанци от Африка. Човек трябва не просто да е сляп, а невменяем олигофрен, за да не види, че българската нация се топи неугледно, за сметка на паразитиращи афро-азиатски етноси. Те крадат жизненото ни пространство и ни превръщат в безправна общност в собствената ни страна, докато идиотите негрофили не спират да бръщолевят за страшния расизъм, който се ширел сред българите. Обаче "расизъм" за тях е само когато бял дискриминира черен, обратния случай не е расизъм и при възможност не се коментира. Сега искат да ни натрапят и смърдящи орди от криминогенни африкански бежанци. Сами се сещате каква полза има страната от тях-колкото от подчовешкия цигански етнос. Явен е стремежа да превърнат нашата бивша държава в помийната яма на Европа, крайно време е на висок глас да кажем "НЕ", ако искаме да спасим жизненото си пространство.
Views: 654 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  October 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive