Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2012 » March » 14 » Чалгаджиите се превръщат в подчовеци
0:23 AM
Чалгаджиите се превръщат в подчовеци
В общи линии необратимо - за да са такива, явно не са особено качествени генетично. Някои от тях дори твърдят, че мразят чандала-племето, но фактически са проводници на гнъсна цигания. Други се оправдават, че с чалгата се разтоварвали и забавлявали - за да се забавлява човек с това, явно е нездрав психически и духовно. 

В последните дни видяхме няколко примера, че чалгизацията на българите придобива чудовищни размери. На конкурса Евровизия страната ни ще представя циганката Софи Маринова с песен, в която подчертано преобладават турско-цигански мотиви. Официално демонстрираме отказ от българската култура и самобитност, за сметка на ориенталската тиня, в която оскотелия обезверен народ затъва. Разбира се, останалите претенденти също не представляваха нищо особено - някакви комерсиални бози, лишени от особена стойност. Но избирането на циганската песен идва в много, макар и да не е ясно дали бе избрана с смс-и или по нечия поръчка. Българската култура е подложена на безпощадна сеч, лишена от подръжници и нови вдъхновители, яростно атакувана от самата "българска" държава. Защо нито един претендент не заложи на български народни мотиви, нали уж ще представят България? Стъкмили някакви поп-денс мелодийки и мислят, че направили нещо голямо. А то е нищо и никакво - песни, които няма как да си спомниш не след година, а след 1 месец, защото нямат стойност. 

Видеото, в което 12-годишни деца играят на песен на Азис и то на училищно представление, просто смразява кръвта. Пред погледа на безучастните си зомбирани родители и даскали. Тия хора нямат ли капка достойнство? Поне лично, понеже за национално явно не може да се говори? "Милите им" дечица ще отидат на дискотека и там под звуците на същите мангалски кючеци ще се въргалят с цигански подчовеци, защото в крайна сметка именно това проповядва чалгаджийската помия. И отново ще бездействат и ще се правят, че нищо нередно не забелязват. И го правят. 

Как хората ще се справят с циганите, когато самите те проповядват цигания? Някои твърдят, че музиката няма значение, важно било хората в какво вярват. Аз не съм виждал чалгаджия, който "иначе" да е стабилен българин. Всички са дегенерати, малко или повече. Някой може да се обиди, но това е положението - не е само до музиката, а до културата; а щом е до културата, значи е и до народността, и до душата... 
Views: 642 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  March 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive