Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » October » 12 » Частен негърски университет-маймунарник в Перник ще работи за демокрацията и дебългаризацията
10:13 AM
Частен негърски университет-маймунарник в Перник ще работи за демокрацията и дебългаризацията
Всеки втори български младеж бяга от България и се спасява в чужбина, а в същата /бивша/ България се открива университет "насочен преди всичко към чужди студенти" . Надявам се, че разбирате какво ни намекват.
 
"Европейският политехнически университет в Перник днес официално ще отвори врати. Министър-председателят Бойко Борисов ще открие официално първата учебна година в новото висше училище от 10.00 ч. "
"Чуждестранните студенти са от Нигерия, Шри Ланка, Турция, Косово и Камерун. Някои от тях ще следват магистратура. Част от новоприетите чужденци все още не са получили български визи, което е една от причините за удължаване на срока за прием за англоезично обучение, уточни Кръстев.

Университетът се помещава на последните два етажа в бизнес комплекс. Семестриалната такса за обучение е 750 евро, по-висока е само в специалността "Архитектура" - 1000 евро. Цените при англоезичното обучение са двойни. За общежитие ще бъде използван местен хотел срещу 150 евро месечен наем. "

Наскоро правителството обяви, че ще редуцира университетите у нас от 52 на 40, но ето, че подкрепи откриването на университет, недемократично казано, за бучащи чернилки. Правителството е преценило, че расовият облик на Перник трябва да се измени, защото е населен с твърде много българи, а това нарушава устоите на демокрацията и толерантността. Да прочетем повече за новия унивеситет в Перник.
 

"Т. нар. Пернишки университет, който ще се казва Европейски политехнически университет, още не е заработил. Това е изцяло частен проект, зад който стоят две компании - „Инвестек" и "Бългериън пропъртис". Идеята е частният ВУЗ да отвори врати наесен и да обучава предимно чуждестранни студенти. Лично премиерът Бойко Борисов подкрепи през януари този нов университет с аргумента, че това е „антикризисна мярка", която ще помогне на града. "
 
В интернет пространството се появи импровизираното название Пернишки Университет за Телекомуникации, Компютри и Архитектура : )))))) 
 
"Ето какво каза Тошко Кръстев, представител на компаниите, инвеститори в проекта.
"Нелогично е и това, че се вижда страх от нещо, което не е започнало още да работи. Недоумявам какъв е този страх. Да не говорим, че контингентът от студенти е насочен преди всичко към чужди студенти, които биха дошли тук, защото половината от преподавателите пък са също чужденци. Ние четвърта година се борим с този проект.
 
Ние искаме да направим университет на много високо ниво за привличане на чужденци, които биха дошли в България по една единствена причина - защото на по-евтина цена ще получат високо образование. Говорим най-вече за страни, които са извън Европейския съюз и искат да получат диплома в ЕС. Страни като Сърбия, Македония, Косово, Турция, Казахстан, Индия, Китай, Судан, Либия и страни от Африка. Нашата таргет група не е България. "darik.bg
 

Да си зададем един логичен въпрос: ако толкова искат да образоват тези, предимно африкански студенти, защо не открият университет в Камерун например? Щяло им се да получат диплома в ЕС? На мен пък ми се ще държавата да работи за каузата "Младежите да останат в България" , обаче няма такова нещо, точно обратното е.
 
Просто в Бългейрия българите не са желани. Особено ако са младежи - младият човек има мечти, амбиции, пориви за свобода и други особености, застрашаващи интернационала и демокрацията.
 
Българският младеж е "персона нон грата" у нас. Да не говорим за млади жени, които имат наглостта да раждат по две, че и повече български деца, и по този начин да умножават този така омразен на "Отворено-общестената" държава етнос.
 
Забелязвате или не, текущата държава не предвижда в близко бъдеще Тук да виреят българи, камо ли да се самоуправляват. Все още има хора, които имат идея България да се управлява от българи,  ужасна фашизоидна амбиция. Виж, ако става въпрос за турци и негри, спомоществователите са цял рояк, милионери, милиардери и мародери, като дълбоко хуманния евреин Джордж Сорос.
 
Все пак, честито на Перник, за новия пейзаж ще липсват само зебри и носорози.
Views: 570 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  October 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive