Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2011 » November » 2 » Циркът на педерастките безличия
1:57 PM
Циркът на педерастките безличия
Много семпъл, но не спира. От време на време има кулминации като отминалите президентски избори. На балотаж бяха две обикновени подлоги, едната очаквано спечели. Безличната тълпа си избра безлична "глава" .
 
Държавният апарат на бивша България не е нищо друго освен цирк на шайка безлични педерунгели. При това цирк с иноваторски тенденции - говорещи екскременти с партийни книжки се правят на хора. В същото време Бойко педеругата се прави на мъжкар. Неговото място обаче е начело на гей-парада, тъй като мъжкарството му е само в нечии мукавени глави.
 
Но това е нормално - безликата тълпа си харесва безлики водачи, които й съответсват с овчите си принципи и поведение. Леко е подигравателна спрямо избирателите кандидатурата на Плевнелиев, защото той очевидно е лекенце без своя политическа визия и характер, просто ще слуша педерастките си господари. С една дума шут. За развлечение на сганта, тя вече се забавлява със собственото си падение.
 
Парадоксално или не, най-приемливата кандидатура беше на писателя-хуморист-музикант Светльо Витков. Той поне изглеждаше независим от партийните развъдници за гъзолизци. Даже направи приятна песничка - "Никога не ставай толераст" . Но всичко изглежда беше нагласено както трябва - седесарчетата загатнаха за това, посочвайки, че кметът на Плевен е избран след обявяване на много бюлетини, които били неудобни, за недействителни.
 
Широко разпространено е мнението "Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят" , което очевидно се потвърждава с всеки изминал изборен онанизъм. В момента явно нямаме потенциал за нещо, което наистина прилича на "борба" , но поне трябва да има натиск срещу свинете с партийни книжки.
 
Бунтовете, породени от недоволството в Катуница, носеха живот в себе си, но ангажираните с тях хора реално бяха около 1 %. Иначе такива протести са в състояние да стреснат управляващата сган, особено ако така се реагира срещу всеки управленски идиотизъм, като решението за шистовия газ. Преобладава обаче мнението "с протести нищо няма да стане" . Хубаво, но за повечето, които мислят така, алтернативата е ЕС или НАТО да ни кажат как да се оправим, а другият им вариант е да се изнесат някъде си на запад, където ще мислят, че не са балъци. Само че и там като са, явно пропускат, че политиците провеждат адекватна политика поради обществения натиск, а не поради някаква толерантност.
 
Вече десетилетия у нас тече процес на жестоко обезличаване - обезличаване както на индивида, така и на нацията, при което изпъкват подлизурковците и мижитурките, които обаче не страдат от липса на наглост. Само някакъв процес, съизмерим с нравствена революция, може да спре и обърне текущия...
Views: 541 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  November 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive