Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » November » 21 » Държавният геноцид срещу етническите българи
11:32 PM
Държавният геноцид срещу етническите българи
 
На 18 ноември Студентите Националисти и БАРС проведоха дискусия в Софийския университет "Държавният геноцид срещу етническите българи" . Както личи от заглавието, обект на обсъждане беше целенасочената планомерна политика на физическо и културно унищожение на етническите българи, от страна на властта в последните 66 години. Именно това сякаш много българи не осъзнават - хаосът у нас е съвсем организиран. От хора, които работят с план и стратегия срещу България, чрез множество марионетки и продажници. Не бе премълчана неудобната за мнозина истина, че юдеите и масоните имат главна роля в процеса на нравствено и демографско заличаване на нашия и на всички европейски народи. Не бе премълчано и тоталното сходство в целите на комунисти и демократи - принизяване и обезличаване на страната ни и превръщането ни в колония на външни сили.
 
Без да разберем прогнилостта, заложена в основите на днешната партийна система, не можем да спрем нейното унищожително въздействие. Тази "многопартийа система" бе режисирана от комунистическата върхушка, която се преля в олигархическа. Всъщност, дали ще ги наречем комунисти или демократи, няма значение, те очевидно са в един отбор. Това бе едно от основните послания на дискусията - премахване на изкуствените, насаждани разделения и вражди, и осъзнаване на действителните врагове на нацията и свободата. Осъдена бе циганизаторската пропаганда, която умишлено облъчва младите, с цел да ги превърне в безродни аморални отрепки. Както бе разяснено, циганите са средство за терор срещу народа, поощрявано и привилегировано от антибългарските елементи във властта.
 
Студентите обясниха една от основните причини за властващия днес нихилизъм - през 44-та година утайката стана елит, и така е до днес. Затова всяка проява на родолюбие и морал днес се затъмнява с петната на осмиване, иронизиране, или ако това не действа, с кръвожадно преследване от репресивния държавнически апарат - единственото ефективно звено на днешната българофобска държава, и то насочено срещу етническите българи. На дискусията не липсваха и мозъчно-слаби индивиди или обикновени провокатори, които изквичаха дежурните безумия за фашизъм, омраза и т.н. Такива дегенерирали елементи обаче бяха малцинство. Увеличава се числото на мислещите хора, разбиращи подлата мерзавщина на българофобите, които с готови етикети "фашисти" и "хейтъри" се опитват да попречат на всеки, стремящ се към истина и справедливост. Този номер все по-рядко ще минава.
 
На дискусията бяха разгледани трите основни аспекта на националната ни катастрофа - демографски, културен и икономически. Положителното бе, че макар и не многобройни, присъстваха студенти от различни специалности, които биха могли да са жива сила в идеологическо и всякакво отношение срещу разорителите на нашата страна. Повечето от тях бяха единодушни, че криминалните измерения на приватизацията у нас нямат аналог никъде по света. Това мнение подтвърдиха и представителите на БНРП/ Димитър Кисьов, д-р Емил Антонов и др./, които присъстваха на дискусията.
 
В крайна сметка, дискусионният характер на подобни просветителни мероприятия се оказва излишен. Който иска да е човек, ще бъде, който иска да е дебил, също. Будително слово и толкова, без мрън и дрън, мислещите и честни хора така или иначе ще се проявят.
Views: 548 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  November 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive