Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2011 » February » 24 » Ефектът от арабската "революция" за неадекватна Европа
1:30 PM
Ефектът от арабската "революция" за неадекватна Европа
Това ако е революция, аз съм космическа совалка. Не е, разбира се, става въпрос за най-обикновено вълнение на една, в общи линии, примитивна пасмина. Все пак - дори това примитивно вълнение е по-нормално поведение от нашето идиотско търпение, но това е друг въпрос.
 
Какъв е ефектът? Ами ефектът е бежанска навалица, насочена изцяло към Европа. Крайно неадекватната Европа, която под предтекст за някакви либерални псевдоценности, допуска нови и нови тълпи чергари, без да се интересува, че те я видоизменят, похабяват и унищожават.
 
По този въпрос се изказва и протежето на мракобесническата Световна банка Кристалина Георгиева:
 
"Кристалина Георгиева предрече невиждана евакуация в ЕС
 
В следващите дни ще видим мобилизация, каквато не сме виждали в ЕС. Това заяви в интервю за БТА еврокомисарят по международното сътрудничество, хуманитарната помощ и реакцията при кризи Кристалина Георгиева за събитията в Северна Африка и очакванията за поток от бежанци.
Работи се от началото на вълненията в арабския свят, вниманието е насочено към страните, които са най-близо за приемане на бежанци - Италия, Малта, Кипър, Турция. Оказва се съдействие на тези страни да организират приемни пунктове, добави еврокомисарят. Тя допълни, че в краткосрочен план се мисли за приемни пунктове, за приютяване, за храна, за възможности бежанците да не се превърнат във фактор на нестабилност в приемащите страни. "   actualno.com
 
Каква е равносметката? Бунтовете в арабския свят се оказват в най-голяма вреда за Европа и европейците, които и без това са в напреднала фаза на обезличаване и затъване в ислямското блато. Иначе в техните страни нищо особено няма да се промени; една пешка на Сион ще се замени с друга.
 
Миналата седмица американска журналистка бе изнасилена от тълпа протестиращи в Египет. Това са "славните бунтовници" - една башибозушка паплач без никаква ценностна система освен кретенският им ислямски фанатизъм. Същите тея паразити Европа трябва да приеме, защото е либерална. Обаче те не са; всеки средноинтелигентен индивид може да си направи равносметка какъв е резултатът от безконтролното приемане на въпросните бежанци. Който няма достатъчно ясна представа, да се разходи из парижките предградия, там ще да отрезвее.
В това отношение у нас бежанци не са необходими; положението е достатъчно цветущо поради присъствието на цигански роми. Ако и бежанци приемем, българите вероятно трябва да излязат по пещерите.
 
Абе нещо ми додея, ама не толкова от бежанци и сигани, там е ясно, а от дебили.

Views: 513 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  February 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive