Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2009 » September » 30 » Еничарската и башибозушка сган опитва да криминализира национализма
4:28 PM
Еничарската и башибозушка сган опитва да криминализира национализма
  "Намеците, че Движението за права и свободи стои зад учредяваното на скандалния „Мюсюлман-демократичен съюз” в Славяново, преляха чашата на търпението в партията на Ахмед Доган. В момента в България изобщо не може да се говори за ислямски фундаментализъм, но от толкова говорене, наистина ще го докарат”, сподели пред блога смолянският депутат Ариф Агуш. Зам.-шефът на партията Лютви Местан също осъди провокацията от Славяново.„Мюсюлман-демократичен съюз е обратната страна, обратният знак на национализма, на езика на омразата, който бе прикрит, латентен и по тази причина ни изглеждаше маргинален”, обобщи депутатът.
„Зад маската на символите на Ку клукс клан се чуха откровени антисемитски призиви”, обяви Лютви Местан."                                                                                          actualno.com
 
  От изказванията на депесарските изчадия става напълно явна целта на медийната шумотевица около провокативния "мюсюлман демократичен съюз" и митичната среща на Ку-Клукс-Клан в Асеновград- тези две "събития" бяха индиректно и директно свързани и оплетени. Замисълът е да натрапят на българския народ внушението, че национализма е нещо много лошо и крайно, и че той води до поява на радикални ислямисти. Т.е. ако не искаме фанатици, опасани с бомби, трябва да сме послушна рая и издивели скотове без наченки на родолюбие и национално самочувствие - това искат да ни втълпят антибългарските орди и техните слуги. Така не малко индивиди със силно занижени умствени способности се възмущават как е възможно да има такива лоши расисти и фашисти, че даже и концерти си правят- какъв ужас!!! И това жалко подобие на мисловен процес ще запълни цялото им интелектуално пространство, вместо да си зададат някой въпрос, който наистина засяга жизнено не само собствената им съдба, но и тази на цялата нация- неугледния геноцид над българския народ, погазването на конституцията, унищожението на културата и духовните ценности и т.н. Докато наплашват народа с митове за "страшните фашисти", за европейците и в частност за нас бъдеще не може да има. Време е толерантността към престъпниците да бъде стъпкана.
Views: 637 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  September 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive