Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2012 » July » 5 » ЕС - олигофрени и садисти
9:45 AM
ЕС - олигофрени и садисти

В Западна Европа бездомни кучета няма да видите, но именно там са техните най-върли защитници. Тяхното вмешателство пък е възможно багодарение на кучки като Борисов, Станишев и много други помияри, на всички нива в обществото.

"Европейският съюз се готви да забрани избиването на бездомни кучета, след като Европейският парламент гласува днес препоръка до Европейската комисия, с която я призовава да предложи съответно законодателство.

Според текста бездомните животни ще могат да се убиват само при медицински показания, трябва да се забранят нелицензираните кучкарници и да се въведат задължителни програми за ваксинация и стерилизация на уличните кучета. Всички тези ангажименти трябва да са придружени със строги санкции за властите, които не ги спазват.

Проблемът се отнася предимно за Южна и Източна Европа, където животните - домашни и бездомни, са "жертва на лошо третиране и жестокост", се казва в парламентарната резолюция. 

Припомня се, че Съветът на Европа е приел Конвенция за защита на домашните любимци. България я е ратифицирала през 2004 г., но Франция, Италия, Великобритания и Холандия не са я подписали.

Европейският парламент настоява хуманното отношение към животните да се изучава в училище, за да привикват гражданите от малки да обичат животните. В приетия днес в Страсбург документ се казва, че животните са същества с усещания и затова към тях трябва да се проявява хуманност. 

Поводът за днешния вот в Страсбург са серия петиции, внесени в Европейския парламент от името на организации, защитаващи животните. Някои от тях - за насилието над животни в Румъния и Италия, са подписани от над 150 хил. души.

В регистъра на петициите обаче няма жалби, свързани с отношението към домашните и бездомни кучета в България. "


Животните са същества с усещания - казват олигофрените-садисти от ЕС, но хората явно не са. Или поне тези от Източна Европа и особено България. Подобни неадекватни отрепки като защитниците на кучешки права нарушават екобаланса и създават напрежение между хора и животни, но въпросът е защо изобщо някой ги слуша. Защото няма съмнение, че само невероятната простотия и невежество на обществото може да превърне бездомните кучета в проблем, и то фундаментален. 

Прави впечатление и друго - определени кръгове имат интерес у нас да вирее необезпокоявано всичко, което създава чувство за анархия и терор, справка с циганите и техните бащици от Хелзинкски комитет. По същия начин, зад образа на защитници на кучешки права се крият чудовища, олигофрени и садисти.

Views: 621 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  July 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive