Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2013 » November » 6 » Юдео-мюсюлмански погром
1:13 PM
Юдео-мюсюлмански погром
Евреи и мюсюлмани винаги атакуват заедно България, дори да изглеждат във вражда помежду си. Еврейската държава САЩ мощно подкрепя ислямизирането на Европа и особено на Балканския полуостров. Кретеноидите считат, че американците воюват срещу мюсюлманите. Срещу кои точно? Срещу ислямските терористи, които сами създадоха?

Бясното псе Соломон Паси дава препоръки, че арабите са "съкровище", с което ще решаваме демографския проблем, т.е., ще смесваме генетичния си код с арабски маймуни. Това може да се случи безнаказано само в общество, което е свалило гарда и е боксова круша за грабителите си. 

Толерантност като понятие не съществува нито в юдаизма, нито в исляма. Симпатягите обаче продължават да дърдорят за толерантност, докато се чудят защо ги грабят и колят. 

Падането на Търново
"Като се убедили‚ че султанът не е в състояние да сломи търновските защитници без тяхното участие‚ евреите на свой ред дали заповед да се организира колкото се може по-скоро предателство.     ...     Този неизвестен евреин‚ който блестящо изпълнил задачата си бил Лазар Коен‚ чиито потомци братя Коен изиграли също такава нечиста роля при Осман Пазвантооглу в 17941807 година     ...    По това време Град ВеликоТърново бил гордост и слава на българския народ‚ а когато нахлули турците‚ благодарение на еврейското предателство‚ града бил подхвърлен на грабеж и насилие и скоро обхванат от пламъци."
...
"Баязид дал заповед на войските си да прекратят гоненията на християните. Тази разпоредба не била по духа на еврейските владици‚ и главата на отоманската империя бил принуден да се подчини на исканията на евреите банкери и да се върне незабавно в Константинопол.   ...    На негово място от Венеция бил командирован най-жестокия садист‚ евреина Челеби Нафталион с щаба му‚ състоящ се от трима евреи: Рахамим Асеов‚ Хаим Йерохам и Давид Леви.   ...      Пристигайки във ВеликоТърново‚ Нафталион заповядал незабавно да отделят изтъкнатите търновци начело с патриарх Евтимий и да ги заведат в манастира св. Троица. Когато заповедта му била изпълнена‚ евреинът Нафталион отива в манастира и лично ръководи избиването им. "  
        "Какво са направили евреите за България"         

Геноцидът над Българите в Тракия
"Младотурската организация е основана тайно още през 1891 г, от солунски крипто-евреи, от кръга "Донмех". Начело е пратеника на Ротшилд - Емануел Карузо. След военния преврат, извършен от тяхната 3-та Армия в Македония, през Юли 1908 г., солунските евреи на практика завземат власта в Империята. Особено след като следващата 1909 г. те свалят Абдул Хамид, и инсталират на негово място, куклата Мехмед Пети. На 10 Януари 1913 г, отново извършват кървав преврат в Цариград и продължават Балканската война. След военния си разгром, еврейчетата чакат подходящ момент за реванш. И той настъпва, когато българските войски са хвърлени от техния цар-евреин Фердинанд, във война срещу Сърбия, Гърция, Черна Гора и Румъния едновременно. Останалите без защита 300 000 българи в Източна Тракия са изклани само за 3 дена, от "юнаците" на Талаат, Енвер и Джемал. Това е Юдо-Масонския Триумвират, който съсредоточава цялата власт в ръцете си. Известен е като"Диктатурата на Тримата Паши". Не Арменския, а Българския геноцид в Източна Тракия, е първото злодеяние на тези трима крипто-юдеи."    forum.clubpolitika.com/index.php?showtopic=16497


Евреи и мюсюлмани винаги са заедно при погроми над българския народ. И въпреки това отново се проявява търпимост спрямо експанзията на паразитите. Повтарянето на исторически грешки вече клони към идиотизъм.

Views: 832 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  November 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive