Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2012 » August » 26 » ГМО геноцид
7:14 PM
ГМО геноцид

Храната, която се продава, просто се превърна в биологично оръжие срещу консумиращите я. За кратко и у нас бе модерно да се говори и дискутира по този колосален проблем и изведнъж край! Били "замразени" проектите за отглеждане на ГМО-реколти, но така или иначе, в магазините 90% от храната е ГМО-тиня... Макар че ако не искате да спасите душите си, телата ви нямат никакво значение. 

Защо така ми се гади само от вида на витрините с разните колбаси, полуготови и др. храни и често не съм в състояние да доям това, което съм купил – защото тая „храна” е смърт. На моменти съм се чудел дали не съм станал претенциозен към храната, която консумирам, но се оказва, че организмът просто отказва да приеме консумирането на откровени отрови и боклуци.

Достатъчно разяснения са направени по въпроса в книгата на Росица Тодорова "ГМО = диабет, рак... смърт" /2010/ . Да тъпчеш организма си с тези фалшификати на храна е изтезание, но рекламата ги представя като супер-продукти, даже и здравословни.... И къде е "меката" на ГМО, където са основните производители на храна-тумор? Естествено, че това е еврейското изчадие САЩ. Страната на "американската мечта", в която човешкото няма никаква стойност, всичко е подчинено на кеш, продажби и търговия. Шаблон, който вече е обзел почти целия "цивилизован" свят.  

Световната конспирация - тя е навсякъде, а олигофрените се смеят при споменаването й. На какво се дължи бумът на ракови заболявания, диабет, младежки инфаркти, защо стотици хиляди, особено в източноевропейските страни, са стерилни и не могат да имат деца? Всичко това е планомерен процес и ГМО е един от главните фактори. Съвсем целенасочено се създават продукти, които разрушават здравето на милиони хора по света. Архитектите искат контрол над популациите, а разпространителите са просто алчни изроди, тровещи дори близките си в името на печалбата. 

Но какво е спасението, след като почти всичко в магазина е блъскано с ГМО. Най-масово се използва соята и нейните производни. От соя злонамерените производители правят абсолютно всичко, което прилича на храна. Видите ли на опаковката соя, соев сос, нишесте, царевично масло, царевична грис, лецитин и т.н. , значи приемате отрова, в различни количества. Редовното хранене във вериги като МакДоналдс пък, освен, че е върховна простотия и невежество, е и престъпление спрямо телата на тъпчещите се там невежи.  

ГМО... всичко се превръща в ГМО. Даже и хората. Няма как да не се случи. В какво да се превърне индивид, който гледа ГМО-филми, т.е. фалшиви, тъпи и манипулативни, слуша ГМО-музика, т.е. комерсиална и лишена от творческа стойност и прочие? Естествено, че ще се превърне в това, което "душата мрази" . ГМО-човекът е стерилно чудовище. Нямам пред вид, че не може да има деца, а че личността му е стерилна. Мислене изцяло в някакви шаблони, страх от изразяване на мнение, различно от масовото, актуално и „общоприето” ; в крайна сметка загуба на способност за собствен разсъдък извън шаблоните и загуба на душевност...

 

А книгата на Росица Тодорова "ГМО - диабет, рак... смърт" определено е потребна. Не, че може да заобиколите ГМО-тата, те вече са във всичко; поне да знаете кога ги консумирате и да включите психическата защита и молитвите, с надежда да не обезобрази ДНК-то ви.

 

От книгата:

"Сигурно ви е направило впечатление, че напоследък все повече хора боледуват от диабет и рак. Според последни изследвания всяка година в България се разболяват от рак около 36 хиляди души. Все повече са тези, които дебелеят безвидими причини. Все повече са тези, които си отиват съвсем млади от този свят.Почти няма човек, който да не страда от някаква алергия. Доскоро всичко това си го обяснявахме преди всичко със стреса. Но сигурно сте си купували от огромните лъскави ябълки, ягоди, грозде и т.н., които продават на пазара. Сигурно ви е направило впечатление, че са с вкус на пластмаса. Сигурно сте забелязали, че турските домати не омекват и не гният седмици наред. Какво се крие зад всичко това?

Хиляди продукти, които се предлагат в магазините по цял свят, включват компоненти, получени от ГМ-растения. И в България се сблъскваме с проблема, свързан с липсата на маркировка за наличието им в храните. Гринпийс е съставила списъка на базата на анкета сред представители на хранителни компании в САЩ. Посочените храни не се срещат само в американските магазини, но и в целия свят. Изброените компании са потвърдили, че тяхната продукция може и вероятно съдържа ГМ-компоненти, или не отричат, че такива са използвани.                            

   ...

ВНИМАНИЕ!

Когато купувате храни от магазините, обръщайте внимание на следните компоненти: царевично масло, царевичен сироп, царевично нишесте, соев белтък, соево масло, лецитин, соев сос, памучно масло и канола масло. Те са геннообработени добавки и са опасни за вашето здраве!

За да „подобрят" месните и млечните продукти, производителите използваха натуралната и генномодифицирана соя. Под „подобряване" производителят разбира да се пести натуралният компонент (примерно месо и мляко), като се смени с ГМ-добавки (соев протеин), които са по-евтини и като цяло произведеният продукт е по-евтин. Днес соевите добавки присъстват в месните и млечните произведения на много, дори водещи производители и в България. Избройте имената на най-известните български фирми, производителки на месо и месни продукти и няма да сбъркате, ако кажете, че употребяват в продукцията си ГИ-соеви съставки. Белла-България, продължава нагло да рекламира по електронните медии своите кренвирши и наденица „Леки", кренвирши „Сачи", шпек тип народен „Леки"... В момента има повече от 500 вида „хранителни продукти", в които натуралната основа е сменена със соев сурогат. Целта на вкарването им в продукта е поевтиняването на производството за сметка на по-скъпия естествен компонент. Повечето производители лъжат, като твърдят, че соевите буламачи придават допълнителни хранителни свойства и високи вкусови качества на храните. "

 

Views: 1081 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/3
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  August 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive