Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » May » 18 » Грабят български деца и младежи посред бял ден
6:21 PM
Грабят български деца и младежи посред бял ден
КАКВО СЕ СЛУЧВА С НАРОДА НИ
 
Съобщение:
 
В а ж н о !!!

"НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ НА МАЛКИ ДЕЦА!
ОНЗИ ДЕН В МОЛ СОФИЯ ИЗЧЕЗВА ДЕТЕ ЗА СЕКУНДИ! МАЙКАТА ИЗПАДА В ИСТЕРИЯ
,ЗАТВАРЯТ КОМПЛЕКСА ВИКАТ ПОЛИЦИЯ, И КАТО ПО ЧУДО НАМИРАТ ДЕТЕТО
ОСТРИГАНО 0 НОМЕР И С ДРУГИ ДРЕХИ, ЗАВЪРЗАНО В 1 ОТ ТОАЛЕТНИТЕ! ТРАФИКЪТ НА ДЕЦА ОТНОВО Е ТУК!! ПАЗЕТЕ ГИ КАТО ОЧИТЕ СИ!
КОПИРАЙ ТОВА СЪОБЩЕНИЕ!"  -  от eltimir.ucoz.ru
 
Душманите и кръвопийците на народа ни са навсякъде - по улиците, в МОЛ-овете, в квартала, в парка. Разграбват и Българските деца - това не просто е чудовищно, това е сатанинско и античовешко.
 
Става въпрос за трафик на деца, организирана безскрупулна мафия, но и за още нещо - СВИРЕПА БЪЛГАРОФОБИЯ.
 
Можете да си представите с каква цел би могло да се отвлече невръстно дете - най-честите случаи са продажба на органите и производство на детска порнография. Вариантите са доста повече, но тези са най-фрапиращите, когато не става въпрос за откуп, понеже отвлечените деца са от обикновени не-богаташки семейства.
 
Няма значение кой е извършител на подобно престъпление - без разлика от етнос и вяра, такова престъпление трябва да се наказва със смъртно наказание, при това мъчително - тези "хора" търгуват живота и съдбата на невръстни деца.
 
Но има и друго - отвличането, търгуването и убийството на деца е приоритет на конкретни етноси и религиозни групи. Не е нужно да коментирам циганите - има ли някой, който не е чувал за техните кражби на деца? Освен всичко, един човек малко или много има скрупули, но един циганин няма такива. Който има поне малко впечатления от този нечовешки етнос, знае добре, че за тях няма никаква разлика какво ще откраднат - дамска чанта или дете.
 
Не може да не припомним разкритията на ЦРУ от миналата година - беше разбита мрежа за отвличане на деца, като организаторите бяха изцяло еврейски духовници - равини. Въпреки медийното затъмнение, всеки относително информиран човек е чувал, че Израел е световният център за производство на детска порнография. По тази тема ще пусна подробна статия, защото мнозина ще приемат това твърдение с ехидна невярваща усмивка.
 
Все пак, каквито и да са извършителите - едно трябва да разберем - без усещане за нация, без чувство да си помагаме, просто сме обречени да грабят посред бял ден българските деца. И защо??? Защото съвременният човек бил космополит - той помага само на бизнес-партньорите си, съдбата на сънародника му е чужда.
 
Единственото решение е Национална солидарност и сплотяване, формиране на стотици доброволчески отряди от млади български мъже, които да бдят и пазят Сънародниците си - на улицата, в парка, в магазина. Иначе ще останем неми читатели на подобни новини:
 
"Трети ден полицията издирва 9-годишния Кирил Димитров от столичния квартал Слатина. Детето е изчезнало на път за училище в петък сутринта. Проверени са негови приятели и роднини, но за момента няма никаква информация. Случаят изправи на крак всички институции. Представители на полицията, общината и училището настояха за среща с родителите на Кирил, за да се изясни ситуацията около изчезналото дете. "
 
"Районна прокуратура прекрати досъдебното производство, образувано срещу неизвестен извършител, за изчезването на 4-годишната Анна-Мария. Детето е 8 неизвестност от 3 май, ден по-късно от река Марица изплува тялото на майка му Полина Божидарова (29 г.). "                          Plovdiv24.bg
 
 
А тази тревожна обява е навсякъде из София, но МВР мълчи  / къде са сега показните акции на полицията??? /  :
 

ТЪРСИ СЕ ИЗЧЕЗНАЛО ДЕТЕ! 7-годишният Веселин Димитров Игнатов от София, с последен адрес в Нови Искър. Той е в неизвестност от 11 часа на 27 април.

Веселин е висок около 130 см, със светлокестенява, къса коса.

Бил е облечен със синьо шушляково яке, долнище на червен анцунг, сива блуза и обут с бежови обувки.
ДЕТЕТО Е А...УТИСТ - НЯМА КАК ДА СЕ ВЪРНЕ ОБРАТНО В КЪЩИ - НЕ ГОВОРИ САМО ГУКА (И ЗНАЕ ОТДЕЛНИ ДУМИ ) .
НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПАЗИ ОТ КОЛИ!
МОЛЯ, АКО ИМАТЕ ИНФОРМАЦИЯ, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ ОБАДИТЕ НА ПОСОЧЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ!
Умоляват се гражданите, които разполагат с информация за детето, да сигнализират на тел: 166, 112, 9820838, 9826034 или в най- близкото районно управление на МВР. както и на тел - и - 0893 70 56 83 , 0896 32 20 33 , 0894260685.
МОЛЯ, ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ГРУПАТА КОПИРАЙТЕ ЛИНКА ОТ АДРЕСНАТА ЛЕНТА И ГО ПУСНЕТЕ ДО СКАИП АБОНАТИТЕ СИ - ДЕТЕТО Е ОБЯВЕНО Е ЗА НАЦИОНАЛНО ИЗДИРВАНЕ.
Views: 574 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  May 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive