Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2011 » August » 6 » И кучетата
1:59 PM
И кучетата

Още една капитулация - пред кучешките организирани банди

 

"Бездомните кучета ще ни изядат някой ден. Вече не мога спокойно да вървя по улиците, ами се въоръжавам с тояга и обикалям по странични улички, само и само да избегна среща с глутниците.

Живея в пернишкия квартал "Мошино”. От около два месеца няколко глутници тероризират народа. Не знам откъде дойдоха. Преди година пак имаше, но ги прочистиха. И сега се появиха пак. Нощно време лаят и вият като вълци, не можем да спим. Денем е направо опасно, особено по главната улица "Младен Стоянов”. Мене два пъти ме обсаждаха. Имах късмет, че дойдоха хора от съседните магазини и кафенета и ги разгониха. Иначе щяха да ме наръфат. Майка ми излиза със страх да пазарува. Купил съм й устройство "Антидог”, но то не помага срещу озверели от глад псета. Аз винаги излизам с тояга.

И никой не обръща внимание. А в квартала живеят много млади семейства с деца?! Ако вземе някое псе да нахапе детенце, тогава какво ще правим? Докога с това безхаберие. Толкова ли е трудно да се справим с тридесетина кучета?! И те се мъчат, но и нас десет пъти повече мъчат. Може ли в голям стохиляден град от европейска държава да живееш вечно в страх от подивели животни?! "            trud.bg


Не е ли малко абсурдно да се говори за борба с бездомните кучета, даже неуспешна? Не, защото у нас "абсурд" губи значението си, абсурд не съществува, всичко е в рамките на нормалното вече. 20 години да не спреш кучешката популация - явно има нещо гнило. 

Даже не е нелепо да се каже, че някой има интерес от поддържането на този хаос, за който, особено в големите градове, допринасят и кучетата. Нямало достатъчно средства, нямало кучкарници - тежко е, борбата е безсмислена, тъй че, да си ръфат неразумните хора...



Views: 603 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  August 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive