Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » February » 22 » И тези трябва да пазят реда и закона?!
5:57 PM
И тези трябва да пазят реда и закона?!
Де да бяха толкова настървени срещу циганите-сутеньори!
 
"МВР шеф на ромска сватба със сводници "
 
"Шеф на ботевградското РПУ предизвика местното недоволство, посещавайки ромска сватба. Веселбата е заснета в клипче, качено на сайта Botevgrad.com.
Видеото, на което ясно се вижда как МВР шефът Венцислав Здравков искрено се забавлява на ориенталските ритми, предизвика ожесточени дискусии във форума на сайта.
"Полицаи и техният шеф празнуват с най-известните роми сутеньори", а чрез приятелството им от години проституцията на главен път Е-79 процъфтява, пише един от участници. Друг дори назовава имена : "Присъствието не е престъпление, но на една маса с Германеца, Аки и Лало е недостойно за шеф на РПУ".
На нападките срещу себе си Здравков отговаря така: "Това е целенасочена атака срещу мен, тъй като текат проверки в полицейските управления в областта. Ако лице, с което съм бил на маса днес, извърши престъпление утре, това не означава, че ще пренебрегна служебния си дълг заради него". В сайта МВР шефът обяснява още, че сватбата е била на сина на общинския съветник от партията "Евророма" Николай Наков. "
 
Същите тези негодници, които се подмазват и мятат кючеци на мангало-сутеньорска сватба, трябва да са хората, които се грижат за реда и спокойствието на гражданите, това е положението в мангалия. Очевидно е, че ченгетата вземат процент от печалбата на циганските босове, която са изкарали с честен сутеньорски труд.
 
Ако се чудите защо полицията не взима истински мерки срещу криминогенните цигански общности, които паразитират във всеки град и всяко село у нас, този нагледен пример изяснява причните.
 
Нека си припомним, че сестрите Белнейски вероятно също бяха убити от сводници, които не са ги склонили към проституция. Гниди като тези от клипа са им съпричастници, пряко или косвено.
 
Не разчитайте тези прасета да ви пазят, те посягат само на някакви си "нагли" и някакви "октоподи" , които пречат пък на други октоподи.
 
 
Views: 649 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  February 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive