Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » September » 14 » Идиотизирането на безумната тълпа
11:02 AM
Идиотизирането на безумната тълпа
Оскотяването на населението е нечовешко, никога не е достигало до такива измерения. Сега отровната антибългарска медийна машина реши да облъчва тъпаците, като бълва семпли, кухи и безсмислени турски сериали. Но нали затова са тъпаци - приемат помията, без мисъл, камо ли съпротива. И печатните, и всякакви медии всеки ден се пълнят с невероятно интригуващи новини около турската телевизионна помия, която ни залива, и която е увлякла огромно число слабоумни мозъчно-регресирали идиоти:
 
"Едно кафе, моля, като на Шефкет!

"Листопад" е улица в София. Покрай манията по турския сериал се забеляза, че между улиците "Цар Самуил" и "Княз Борис" в квартал "Банишора" има уличка със същото име и това буди смях.
Докато обаче по така наречения български "Листопад" почти никой не минава, то на кафенето "Виа Венетия" на брега на Босфора се отбива почти всеки заплеснат по полярния сериален туризъм. Причините се крият в гледката към пролива и моста "Боазичи", но и най-вече заради драматичния          "Листопад". "       24chasa.bg
 
 
Разбира се, увличането по очевадната про-турска пропаганда не е единственият критерии за деградирането на бившата ни нация, понастоящем космополитна тиня. Но ми се струва, че това вече е шибаният връх. Всеки малоумник би се досетил, че едновременното заливане на ефирното пространство с турска продукция от страна на най-гледаните телевизии, не е никак случайно, а е целенасочена пропаганда с определени цели. И някои го разбират, но не чувстват стимул да се противопоставят по някакъв начин, най-малкото да повлияят на близките си.
 
Децата са под прицел! Децата и юношите, които трудно пресяват добро от гнило, техните мозъци трябва да бъдат промити, за да може властта да си отгледа цяло поколение, което да приема всичките им безобразия за нещо нормално, да няма и помен от несъгласие. Същата цел, с която бе лансирана и чалгата - култивиране на елементарно скотско поколение с "качества" на стадо. Бабичките дето се захласват по сериалите, са само бонус за нашите кръвопийци - важни са децата!
 
И продължават да си въобразяват, че телевизията е за забавление
Не е. Какво ти забавление, казано е: Ако днес притежаваш телевизиите, ще завладееш цяло общество без армия. В момента дейността на телевизията може да се сравни с Арменският геноцид. Истинска касапница. Цели умове и съзнания се разсичат и смазват, при това предимно детски. Една дума стига за телевизията днес - порнография. Във всички сфери, дори когато не е видна.
 
Абсурдното е, че срещу нас е насочена огромна агресия - медийната пропаганда например е агресия към българското общество, било то от турска или друга страна, но когато някой го заяви на глас, всички го сочат с пръст и го наричат хейтър и агресор.
 
Това е обществена парализа. Интелигенцията в момента е проститутка на властта, а властта е българоубийска шайка. И представете си, че същата тази проститутка, в едно нормално общество, трябва да е защитник на същото общество. Вместо щитове на родовото съзнание, около нас е пълно с членолапачи - Цоневци, Бисеровци, Кулековци, Трифоновци и тем подобна сволоч.
 
Обществото ни в момента е фалирало - няма т.нар. гражданско общество, което да противостои на външни и вътрешни агресори. Който реши, минава през нас като през разграден двор - медийни агресори, секти, терористични организации, кой не е решил, той не си е разиграл коня. Няма съпротива - къде е войнският български дух? Останал е векове назад. Когато самата държава е била щит и закрилник на българщината. Днес подобието на държава е тровител и проводник на смърт за българския народ. Т.е. - единственият шанс е да се издигне национална държава, която да стъпче сегашната окупационна шайка негодници, крепящи се на външни агресори. Всичко друго е безсмислен фарс и ненужно залъгване.
Views: 558 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  September 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive