Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2014 » May » 12 » Истината за Кърт Кобейн може да излезе наяве
8:31 AM
Истината за Кърт Кобейн може да излезе наяве

Частични разкрития около смъртта на Кърт Кобейн, който промени Световния ред в музиката в началото на 90-те. Всички се съмняват в съпричастността на юдейката Къртни Лав, но е възможно да са замесени и интересите на "световните архитекти", тъй като тенденциите в музикалната индустрия имат пряко отношение към обществените нагласи. 

"Бащата на Къртни Лав: Дъщеря ми е замесена в смъртта на Кърт Кобейн

Бащата на певицата Къртни Лав твърди, че тя е замесена в смъртта на нейния съпруг Кърт Кобейн - фронтменът на рок групата "Нирвана", преди 20 години и може да го докаже.

Ханк Харисън, който е отчужден от дъщеря си, настоява, макар да няма доказателство, че тя е отговорна за това Кобейн да "дръпне спусъка" на пушката, с която сложи край на живота си преди 20 години. Пред сайта RadarOnline.com той казва: "Няма съмнение, че тя е способна. Не мога да докажа, че тя е натиснала спусъка, но мога да потвърдя нейното участие с висока степен на сигурност".

Ханк вярва, че улики, които водят към участието на дъщеря му в смъртта на Кобейн, са скрити в ръкописна бележка, намерени в портфейла на Кърт след неговата смърт. Тя беше оповестена от полицията в Сиатъл миналата седмица. В нея Кобейн се отнася саркастично към брака си с певицата Къртни Лав. Текстът започва като пародия на традиционните клетви, които булката и младоженецът си дават в деня на сватбата им. По-нататък авторът описва с доста груби изрази Къртни Лав - както жената, която му "изсмуква" парите за наркотиците и "разврат". Музикантът е написал буквално следното: "Ти, Кърт Кобейн, взимаш ли Кортни Мишел Лав за твоя законна съпруга... дори когато е кучка и изсмуква всичките ти пари за наркотици и проституция".

"Ако прочетете истинското значение на тази малка бележка и я съпоставете с останалата част от доказателствата, всеки, дори малоумник ще съзре, че тук става нещо тъмно и ужасно", казва Ханк Харисън.

Кърт Кобейн си отиде от този свят на 27 години. Той сложи край на живота си на 8 април 1994 г. в дома си в Сиатъл. Преди това е приел убийствено количество упойващо вещество, след което се гръмнал в главата с пушка.

В същото време добре известен факт е, че в непосредствена близост до тялото на Кобейн е намерено предполагаемо предсмъртно писмо, написано от Кобейн с червено мастило, в която музикантът нарича Къртни Лав "богиня". В това писмо той се оплаква, че "вече отдавна не получава удоволствие от слушане и писане на музика" и изпитва чувство на вина пред своите близки и фенове, с което чувство той не може да се справи." /БГНЕС

 

Нирвана наруши Световния музикален ред, превръщайки се в "мейнстрийм" за сметка на лигавата поп-музика, начело с "Краля" Майкъл Джексън. По това време има много популярни рок и метъл-групи, но те остават повече като субкултурни явления, отколкото определящи фактори. С излизането на албума Nevermind, Нирвана шокиращо измества именно "Краля на попа" от водещите музикални класации. 

Тенденциите са променени в малко очаквана посока - блудкавата поп-музика и позьорите от метъл-а са пометени от ново, директно звучене, което не се съобразява със субкултурни канони и модна суета. Осъществен е истински пробив във стратегията за културно "развитие" на западното общество. С днешна дата виждаме музиката, която се налага сякаш по някакъв задкулисен, конспиративен начин - празна и нетворческа поп-музика и деструктивен рап; както у нас чалгата се налага с покровителството на най-богатите и влиятелни кръгове.

Твърде е вероятно тайните служби, маши на жидовете в САЩ, да са замесени в мнимото самоубийство на Кобейн. Определяща вероятно е грешката на Кърт да се ожени за Къртни Лав, която има полу-еврейско потекло. Тя е известна по-скоро като атеистка, която не почита юдаизма, но в личността й преобладава дегенеративното; с други думи - откровена кучка, както е наречена в бележката. Разкритията от миналата седмица дават надежда, че макар след повече от 20 години, истината за Кърт Кобейн може да излезе наяве и да се стигне до по-дълбоки разкрития, касаещи световния ред; подобно на тези, заради които е убит Джон Ленън.

 

 

Views: 1618 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive