Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » November » 15 » Избирателно прилагане на закони
5:39 PM
Избирателно прилагане на закони
Властта разпорежда да съборят няколко къщи на нормални българи, за да симулират въвеждане на законност, но през ум не им минава, например, да съборят огромните палати на Георги Велчев, брат на Милен Велчев - потомствени дегенерати, наследници на комунистически престъпници.
 
"Старият град на Несебър блокиран, има арестувани

Жители на Несебър излязоха на протест и направиха жива верига пред Стария град, за да спрат багерите и техниката на строителен контрол, дошли тази сутрин да съборят незаконните постройки.

Под мотото "Старият Несебър - вечен, но и жив" протестиращите затвориха провлака с жива верига в 8.00 часа тази сутрин. По-късно напрежението ескалира, стигна се до сблъсъци на протестиращите и полицията. С телата си жителите спряха и бус със затворници, докарани за събарянето на незаконни обекти.

Несебърчани излязоха на бунт в защита на постройките още през нощта. По данни на един от организаторите към 2.30 часа през нощта е имало сблъсъци с полицаите. Четирима са арестувани.

"Ние не сме наясно какво точно може да направим, ако съборят покривите дали може да се построи нова. Не мисля, че са незаконни тези постройки. Не може да има двойни стандарти, тук има хотели. Няма да допуснем служителите на ДНСК, не искаме размирици, а диалог. Трябва по някакъв начин доброволно да се спре това", каза протестиращ в репортаж на бТВ. "  - Голямо браво за хората, защитили с жива сила своите права! Доказателство, че когато хората са решителни и единни българофобската машина на властта може да бъде спряна. Сега ще има преговори, на които най-вероятно несебърчани ще надделеят и няма да отнесат покривите им на прага на зимата.

Лицемерните марионетки във властта отново правят крачка към поставените им задачи - унищожавне на всякакви зачатъци на средна класа, разделяне на народа на много бедни и свръхбогати олигарси/ на 90% евреи и наследници на комунистчески престъпници/ .
 
Ако правителството търси ефективност и истинска законност, ето това е блестящ пример за престъпник, който е ощетил българския народ със стотици милиони левове, непрестанно заграбвани както при комунизма, така и при демокрацията, от едни и същи хора, и съсипващ природата с незаконните си мащабни строежи:
 
"Георги Велчев - брат на бившия финансов министър Милен Велчев. Най-скандалният му проект е бетонирането на Рилските езера което се извършва от фирмата му "Рила Спорт". Малкото братче има 14 незаконно построени хотела (узаконени с помощта на "баткото") по Черноморските плажове и вече е застроило плажа на Обзор. Другите хотели на Георги и Милен Велчеви са в Златни пясъци, Равда, Слънчев бряг и бившият къмпинг "Оазис" - почти всичко е построено върху някога държавна земя. Откраднал е два хотела от Икономическия университет - Варна, съборил ги е и си е построил два нови с име "Краун плаза Хелиос". В момента хората на Велчев незаконно и най-безнаказано прокарват пътища и лифт към Рилските езера с намерение да ги превърнат в бетонен хотелски комплекс."        bgblacklist.blogspot.com

 
Братята Велчеви имат роднински връзки с комунистическия палач Борис Велчев - шеф на комисията на ЦК на БКП за лагерите, в които жестоко са измъчвани и избити хиляди невинни хора.
 
Ето такива лица, наследници на бивши и настоящи престъпници от национален мащаб, днес контролират българската икономика, при това, представящи се за демократи, филантропи и благодетели. Хора, които десетилетия наред са грабели от народа, за да могат днес отрочетата им да гледат от високо.
Views: 560 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  November 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive