Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2012 » December » 11 » Изгниване
2:43 PM
Изгниване

Обществото днес може да се сравни с един изгниващ боклук, в който виреят множество болестотворни бактерии и микроорганизми, а мухълът, който цъфти като венец върху боклука, е проституцията, във всичките й форми. Следният пример е много показателен - най-известната модна агенция се оказва бардак с непълнолетни, шефът е съпруг на "звезда" от нашумял сериал, клиентите са бизнесмени, политици, холивудски звезди... Простият извод е, че това, което малоумната маса има за елит, е просто мърша. 

"Арестуваният шеф на модна агенция "Еф Ейч Уан” Росен Чолов е принуждавал насила манекенки да обслужват редовни клиенти и негови приятели, без да ползват презервативи, свидетелстват няколко от момичетата, работещи в бардаците му. 
41-годишният съпруг на актрисата от сериала "Под прикрития” Ирена Милянкова забранявал категорично на момичетата си да носят презервативи. "В началото мениджърката на агенцията Ралица Любенова ми обясни правилата – оралната
 любов задължително е без презерватив, но при секс трябва да поставяме. По едно време обаче Росен Чолов ме командирова в Истанбул с още три момичета – да правим компания на турски бизнесмени за уикенда. Преди да тръгнем Росен Чолов ни привика в офиса на улица "Хан Аспарух” и ни обяви, че ще трябва да правим секс без презерватив, включително и анален, тъй като турците били делови партньори на Красимир Маринов – Маргина. 
Предупреди ни, че не трябва да има оплаквания, за да си нямаме проблеми. До Турция ни закара неговият шофьор Пламен, който след два дни ни върна. Хонорарът на всяка от нас беше 8000 евро, половината от тях отчетохме на Чолов.
 Според показанията на друга негова жертва, преди няколко години Чолов задължавал някои от най-вървежните си проститутки да снимат порно клипчета, в които да рекламират уменията си. При обиска в имението му в Горна Баня са открити сексклипове на три манекенки. По време на разследването полицаите се натъкнали на четирима известни политици, които редовно използвали услугите на негови момичета. 
27-годишна девойка, която от две години не работи в "Еф Ейч Уан" заради проблем с Чолата, е разказала на разследващите, че при командировка в Ница е била заставена да прави секс не само с поръчалия я българин, но и с негов приятел - арабин. Отказала, тъй като клиентите не искали да си платят допълнително. Когато се завърнала
 косата и била остригана за наказание по нареждане на Чолов. "

Няма съмнение, че занимаващите се с такъв бизнес заслужават безусловно смъртно наказание, но не и в едно маймунизирано общество, в което проституирането е норма за общуване за болшинството. Някои малоумни родители дори сами водели дечицата си в модната агенция, желаейки да ги видят богати скоро заради природната им красота. Това също е показателно за феноменалното изтъпяване на "народа" - бързи и лесни пари, другото няма значение.

За клиентите не се и съмняваме, че включват представители на елитните прослойки - политици, бизнесмени, шоумени и друга елитна мърша. Всички сме много притеснени уж, ще оцелее ли демографски народа, но изниква и другия въпрос - не е ли позор подобни уроди да се наричат българи и да петнят това хилядолетно име? Идната кастрация няма да е само за чандала, а и за всички подчовеци.

Views: 936 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive