Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » May » 5 » Изкупителни жертви прикриват вероятен тероризъм
10:50 AM
Изкупителни жертви прикриват вероятен тероризъм
 
Повече от две години след пожара във влака София-Кардам, двама души са осъдени ефективно, но истинските причини изглежда бяха грубо и подло прикрити, но също толкова нескопосано и вулгарно спрямо обществото.
 
"20 години затвор и 2 млн. лв. обезщетения отсъдиха по делото "София-Кардам"
"Осъдителните присъди са за шафнера на вагона Георги Георгиев, съдът го призна за виновен за немарливо изпълнение на задълженията и причинена смърт по непредпазливост на 9 души и го осъди на 12 години лишаване от свобода. Наказанието ще бъде изтърпявано при първоначален общ режим в затворническо общежитие от открит тип.

Такава ефективна присъда получи и началникът на влака Иванка Костадинова, тя също бе осъдена за немарливо изпълнение на задълженията и за причинена смърт по непредпазливост на 9 души, и беше осъдена на 8 години лишаване от свобода при същите условия – първоначален общ режим в затворническо общежитие от открит тип. "
Без съмнение осъдените служители на БДЖ имат своята вина, но каква е тя в сравнение с тази на транспортните министри и всички правителства, които от 20 години работят за унищожението на нашата държава и народ, които превърнаха страната ни в помийна яма, в която населението се превозва от транспортни средства, които в останалия цивилизован свят отдавна са зачислени за скрап.
 
Но има и нещо по-чудовищно - това е вероятността пожарът да е умишлен българофобски акт, целящ трагичната смърт на наши сънародници 3 дни преди Националния празник, при това със знанието и умишленото прикриване на данните от страна на тайните служби, разузнаването и правителството.
 
Усилено се носеха слухове, че сред мюсюлманите, пътуващи редовно по същата линия, се говорело седмици преди пожара, да не пътуват с БДЖ по трасето. Това не може да се каже със сигурност, но да припомним някои експертни мнения, които бяха заобиколени от официалната "разследваща комисия" :
 
"Поради невнимание са били унищожени евентуалните доказателства за умишлен палеж или тероризъм във влака София - Кардам.
Следствието е действало неправилно.
Това каза бившият експерт по бомбен тероризъм в Министерството на вътрешните работи Иван Бояджиев, цитиран от Дарик радио.
Изключено е пожарът във влака да е избухнал без външна намеса, допълни той
По думите му за пожара може да са послужили материали като напалм или химикали, които могат да се запалят и бързо да горят.
„Трябва да има нещо, което е подхранило този пожар.
Всички тези материали във вагоните са лесно запалими и горими, но не с такава сила, ако не се подпалят в началото с много силна температура и много силен пламък", каза Бояджиев.
„За мен е ясно, че има външна намеса. Много вещества има - като започнете от напалм и тръгнете надолу, всичко може да бъде.
Бомбите могат да бъдат по най-различен начин, особено от година - две насам са модерни течните взривни вещества", допълни бившият експерт по бомбен тероризъм.
Припомняме, главният експерт по сигурността на БДЖ също бе категоричен - без да споменава версията тероризъм, че е имало катализатор, който е причинил мощния пожар. "
 

"Специалисти са установили, че има основания да се смята, че в двата вагона са възникнали две огнища на пожар, съобщи експертът по сигурността Славчо Велков в предаването "Денят започва" на БНТ.
Версията за терористичен акт при пожара във влака София-Кардам в нощта на 28 февруари не бива да бъде отхвърляна, заяви Велков.
"В днешно време терористите избират нетрадиционни средства и търсят повече публичната реакция, а не удар по икономиката. В 90% от случаите на терористичен акт извършителите обикновено поемат отговорност. Версията за атентат не е приоритетна спрямо другите, работи се по всички", каза експертът
.
 
Антибългарският елит просто ни третира като дебили, неспособни на самостойна мисъл, вярващи, че два вагона изгарят от дезодорант или луминистентна лампа. А истинските причини се крият, за да няма етническо напрежение. Избрали са авангардна стратегия - "ако унищожим етническите българи, няма да има етническо напрежение" .
Views: 662 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  May 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive