Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » November » 26 » Измерения на маймунизацията
6:51 PM
Измерения на маймунизацията
Масови психози, безумни приоритети, краен дебилизъм, симптоми на дехуманизация:

"Истински екшън се разигра днес в цялата страна при откриването на магазините на немската верига „Лидл", а възрастна жена дори е пострадала в блъсканицата пред новия хипермаркет в Сливен. Веригата стъпи на българския пазар с едновременно откриване на 14 мегамагазина в цялата страна, като 4 от тях са в столицата.

С крясъци, викове, скубане на коси и хапливи забележки премина нахлуването в почти всичките нови обекти, съобщи БГНЕС. Възрастни дами крещяха от притисканите в тях колички, докато по-млади господа им обясняваха, че мястото не е подходящо за пенсионери. Трети се оплакваха, че закъснявали за работа и трябвало да влизат с предимство.

В София кметът Йорданка Фандъкова поиска засилено полицейско присъствие и пред 4-те магазина. Изключителни усилия обаче костваше на охранителите на търговския обект на бул. „Сливница" да осигурят реда, тъй като веднага след официалното откриване в 8.00 часа граждани започнаха да се блъскат с количките си за пазаруване на входа.

Още по-екстремна беше обстановката в Стара Загора. От ранни зори солидна тълпа обгради входа на новия хипермаркет в града на липите и започна да напира. Уплашени, домакините претупаха водосвета и без да дочакат кмета на града проф. Светлин Танчев, прерязаха набързо лентата. Насъбралото се множество атакува мощно и само по чудо не потроши витрините. Вътрешната охрана не можа да се справи и се наложи намесата на полицията, която на няколко пъти затвори принудително входа за клиенти.

В Сливен възрастна жена е пострадала при откриването на магазина. Тя е приета в спешното отделение на МБАЛ „Д-р Иван Селимински" с притисната ръка, съобщи агенция „Фокус", позовавайки се на източник от болницата. Направена й е рентгенова снимка, която ще покаже степента на увреждане. Лекарите от отделението очакват до края на деня да има и други подобни случаи. "     24chasa.bg
 
 
Тълпи от хора, и то от проекто-гражданското общество, се млатят за трици в хипермаркети, вместо да потърсят сметка от тия, които ги направиха на маймуни.
Криза е, но предизивкването на масова психоза от намалени шоколадчета говори за крайна фаза на маймунизация. Тълпите, сражаващи се за банани и олио, са от всички възрасти, наглед нормални хора, но фактически в напреднала фаза на зомбиране. Обществото у нас не просто върви назад в исторически план, то е в процес на дехуманизация. Маниакални обсебвания, изразяващи се в стремеж за снабдяване с намалени портокали, мандарини и лук, дори с цената на контузии и частични наранявания.
Врагът ликува - народът се млати за банани, вместо да се бори за освобождението си от болшевико-демократските кръвопийци, докарали го до скотско безумие.
 
 
 
 
Views: 599 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  November 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive