Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » October » 11 » Изненадващо осъдиха вещица
5:33 PM
Изненадващо осъдиха вещица
 
В дни на беззаконие и мерзост, нагла баячка все пак ще лежи.
 

На 3 години и 6 месеца лишаване от свобода при първоначално строг режим осъди днес Районен съд-Плевен скандалната гадателка Тотка Тотевска. Освен това тя ще трябва да заплати на четиримата ищци по делото общо близо 85 хил. лв.
От присъдата на Тотевска ще бъдат приспаднати година и два месеца, които тя изкара в следствието и под домашен арест. Според прокурора по делото Иво Радев, дори по това време, гадателката е продължила да приема хора. Самата тя заяви, че е набедена и работи само като ясновидец, но не и като лечител.
Тотевска беше призната за виновна за умишлено въвеждане на хората в заблуждение, че ще ги излекува, с цел придобиване на материални облаги в особено големи размери. Защитата на гадателката беше категорична, че ще обжалва присъдата. От своя страна ищците - жена от Враца, двама мъже от Бургас и един от Плевен, обявиха, че са доволни от осъдителната присъда. Те обаче също ще обжалват с настояване за максималните 10 години лишаване от свобода за подобен вид престъпление.
Случаят с гадателката Тотка Тотевска нашумя след излъчен телевизионен материал със скрита камера, в който се вижда, че тя иска пари за провеждане на серия от лечителски сеанси. Жалбоподател е Татяна Кръстева от Враца, на която Тотевска обещала изцеление от миома срещу сумата от 100 хил. лв. В хода на процеса беше установено, че жената е дала на гадателката 60 хил. лв.      darik.bg 

Малко съм изненадан, че съдът е присъдил ефективна присъда за плевенската вещица, една от многото чародейки - наследнички на Ванга, Нострадамус, Делфийския оракул и т.н.
 
Наглостта на такива женици е безгранична, мамят хората, злоупотребяват с наивността им, но и с глупостта им. Защото човек със здрава вяра и разсъдък е наясно, че врачките не даряват щастие, а въвеждат в заблуда, защото разчитат на "милостта" на нечистите сили. И на всичкото отгоре лицемерно държат икони около себе си, въпреки че по същество са сатанисти. Но пак повтаряме - имащият твърда вяра не разчита на някаква вещица да му дари щастие, пари и т.н. 
 
Има и друго - ако изпълнителната власт е стриктна, би следвало около 99% от циганките директно да влязат в затвора, само за "врачуването" си, не говорим за останалите им мерзости.
 
Все пак - 3 години са нищо в сравнение с наказанията от по-далечно време, когато вещиците са били окончателно обезопасявани и от духовенството, и от царщината. Май е по-добре да върнем тогавашните, средновековни закони - ще има висша изява на справедливост и защита на морала.
 
Както знаем, битката не е само за телата, а и за душите. Врачки, сатанисти, проповедници и сектанти са сред авангарда на българофобията, затова трябва да се преследват, както и лихварите и спекулантите на другия фронт.
 
Дебелата свиня от Плевен вероятно наистина се има за голяма магьосница, макар да е просто слуга на Мерзавеца, проблемът е, както казахме, че мнозина се хващат на въдицата. Основната причина за объркаността и наивността на хората е в почти тоталната несъстоятелност на църквата, която, превзета от комунистически подлоги, не се бори за духовната цялост на народа.
Views: 641 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  October 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive