Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2014 » August » 4 » Израел финансира крайните ислямисти
10:09 AM
Израел финансира крайните ислямисти

Има ли още някой, който се съмнява, че еврейските ционисти поддържат радикални ислямистки организации и движения? А кой позволява Европа да се ислямизира лавинообразно - не са ли пак ционистите и зависимите от ционизма политици? Затова е глупаво да се заема страна в конфликт между евреи и мюсюлмани. Ислямът е производната, по-примитивна част на юдаизма; нищо, че от време на време мюсюлманите се канят на Изсраел.

"Сноудън: Главорезите от ИДИЛ са финансирани от Израел!

Тази версия Едуард Сноудън изложи, аргументирайки я с нова поредециа от разкрития. В нова поредица от документи, с които разполага бившия служител на ЦРУ и АНС Едуард Сноудън хвърля светлина върху операция „Стършелово гнездо“, която се провежда в съглашение с израелските, американските и британските секретни служби.

Според операция „Стършелово гнездо“ терористите от ИДИЛ, които вилнеят в Сирия и Ирак са обучавани, финансирани и контролирани основно от израелските служби МОСАД. В документите, предоставени от Сноудън, нуждата от терористите се описва като „единствен начин да се защити съществуването на израелската държава“. Според операцията, за да подсигури съществуването си Израел се нуждае от враг на своята граница, но и от дестабилизиращ фактор в държавите от Близкия Изток.

Тази теза до момента обаче не се споделя от повечето анализатори, които отчитат не дотам дейното участие на Израел в стремежите да бъде свален Башар Асад като продиктувано от това, че Израел не би искал една държава, управлявана от терористи и радикали на своята граница. Това, че ИДИЛ е под техен контрол обаче би могло да значи, че те имат инструмент, с който да контролират тези процеси.

Сноудън разкрива още, че Абу ал-Багдади е бил обучаван от израелските секретни служби и е получавал финансова помощ от тях."     blitz.bg

 

Израел отново се развихри и избива наред в Палестина, но радикалите от ИДИЛ и тем подобни, не правят дори опит да се притекат на помощ на "правоверните" си братя" сунити от ивицата Газа. Защо, е напълно ясно - защото са обучени и въоръжени от иначе "омразния" Израел и израелската колония САЩ. Така, както беше с "Ал Кайда" и плашилото Бин Ладен, които прикриха еврейската терористична акция от 11 септември в Ню Йорк. Не се опитвайте да разберете ционистката логика със стандартно мислене - те са готови да жертват хиляди и милиони/включително "единоверци"/, за да угодят на уродливите си идеи за ционистки световен ред.

 

Views: 853 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  August 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive