Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » January » 6 » Израел планира тероризъм на Балканите
7:00 PM
Израел планира тероризъм на Балканите
 
"Груевски: Възможни са терористични атаки и на Балканите"

"Македония и всички страни в региона трябва да бъдат подготвени за възможността от терористични нападения, а службите им за сигурност да бъдат готови да се справят с такива акции, заяви македонският премиер Никола Груевски, цитиран от агенция МИА.
Груевски, който е на тридневно официално посещение в Израел, потвърди в Ерусалим, че на вчерашния обяд с израелския вицепремиер и министър на външните работи Авигдор Либерман е бил предупреден за възможността терористичните нападения на "Ал Кайда" да се прехвърлят на Балканите.

Либерман даде само генерална оценка, че проблемите, с които се сблъсква Близкият изток, свързани с терористичните нападения на "Ал Кайда", може в бъдеще да се прехвърлят на Балканите и в други райони на света, поясни Груевски. "                                 vesti.bg
 
 
Заявлението на израелския външен министър може да означава едно- Израел планира ислямският тероризъм да се прехвърли на Балканите. Не се "опасяват" , те просто го планират, защото само наивниците не знаят, че ислямският тероризъм е подтикван и финансиран от еврейството. Някои ще си кажат -"как така, нали мюсюлманите са против Израел? ", само че това е уловката- евреите прежалват няколко стотин жертви на година, но всъщност ислямският тероризъм е техен стратегически метод, с който оправдават военните си действия в Изтока(най-вече чрез своето протеже САЩ) и в същото време с тоя тероризъм всяват страх сред европейските народи, за да диктуват политиката им.
Views: 698 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  January 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive