Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » February » 27 » Кадафи демонстрира мюсюлманската наглост
0:31 AM
Кадафи демонстрира мюсюлманската наглост
"Кадафи зове за джихад срещу Швейцария "

"Либийският лидер Муамар Кадафи призова за джихад срещу Швейцария, съобщиха агенциите. Кадафи обясни, че призивът му за свещена война е в отговор на швейцарския референдум през ноември, с който бе забранено строителството на нови минарета в страната. „Всеки един мюсюлманин по света, който има нещо общо с Швейцария, е вероотстъпник и е срещу пророка Мохамед, Аллах и Корана”, обяви либиецът. По думите на полковника „тази покварена страна на неверници е най-малкото негов идеологически враг.”
Той направи тези коментари по време на честване по случай годишнина от рождението на пророка Мохамед. „Мюсюлманите трябва да отидат на всички летища и пристанища в ислямските страни и да не позволят нито един швейцарски самолет да кацне и нито един швейцарски кораб да пусне котва”, каза Кадафи, който очевидно не е запознат с факта, че алпийската страна няма търговска флота, нито пък излаз на море. По думите му джихадът срещу Швейцария, както и борбата срещу ционизма и чуждестранната агресия не са тероризъм. "

Наглият и неуравновесен либийски лунатик този път съвсем се оля-зове за джихад срещу мирна европейска държава. Това е все едно швейцарският президент да обяви Кръстоносен поход срещу северноафриканската държава. Обаче какво ще стане в такъв случай? Ще се нададе невероятен вой за фашизъм, расизъм, "античовешки идеологии" и какво ли още не! Мюсюлманите имат право да ни плюят и обиждат, но ако отвърнем-джихад, неверници!

Мюсюлманските нашественици вече налагат на европейците обществени и законови норми в собствените им страни, скоро вероятно ще се обявят против строителството на църкви, понеже нарушава правата, т.е. привилегиите им.

Швейцарците заслужават адмирации за проявената решителност да проведат референдум, в който гласуваха против минаретата, с което показаха пример на цяла Европа, независимо от излялата се медийна помия, целяща да скандализира това истински демократично решение.

Не може да подминем думите на Кадафи, че "джихадът срещу Швейцария, както и борбата срещу ционизма и чуждестранната агресия не са тероризъм. " За прекомерната наглост на болния либиец спрямо швейцарците казахме, но тук интересното е, че той говори за борба срещу ционизма. И това е огромно лицемерие, по простата причина, че всички права и привилегии, които мюсюлманите придобиха в Европа в последните десетилетия, всъщност бяха прокарани именно от ционистите. Мюсюлманите може и да мразят ционистите, но ционистите повече от всичко мразят християните и коренното европейско население.

Подлецът Кадафи, който 9 години си игра със съдбата на 5 наши медицински сестри и един лекар, се нуждае от спешно хоспитализиране в санаториум, но явно засега влиза в стратегическите интереси на "ненавижданите" от него ционисти.

Views: 703 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  February 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive