Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » December » 10 » Кое е европейско, уважаеми "европопоклонници" ?
10:01 AM
Кое е европейско, уважаеми "европопоклонници" ?
 
Хайде сега препечените идиоти, които на студентски и други протести твърдят, че сблъсъците с полицията и вандализмът са "неевропейско поведение" , да коментират протеста на английските модерно-либерални студенти, на които си мислят, че подражават:
 
"В британската столица се състояха най-тежките протести в последно време - срещу увеличаването на таксите за висше образование, протестираха и други градове
Протестиращите влязоха в сблъсъци с полицията в центъра на Лондон, след като няколко групи студенти се отделиха от първоначалния маршрут на шествието и се насочиха към сградата на парламента. Друга група демонстранти се насочи към Бъкингамския дворец.

Демонстранти, протестиращи в Лондон срещу повишаването на таксите за обучение във висшите учебни заведения във Великобритания, нападнаха колата на престолонаследника принц Чарлз и неговата съпруга Камила, херцогиня на Корнуол, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.
Нападатели ритали ретро-автомобила "Ролс Ройс" на улица "Риджънт стрийт", в търговски район в центъра на британската столица, допълва БТА. "
 
От 11.11. :
 
"Над 70,000 студенти се събраха вчера в Лондон на протест срещу решението на консервативното правителство да вдигне цените на студентските такси в университетите. Когато шествието стигна до Милбанк Тауър – сградата на управляващата Консервативна партия обаче, протестът се превърна в метеж, след като стотици студенти нахлуха в сградата на Консерваторите и започнаха да я рушат. "
 
 
Просташката тълпа си е въобразила, че е европейско да мълчиш и да се съгласяваш с всичко, което "силният на деня" нареди. Който протестира, който се бие за правата си - какъв е! Ами той не бил европеец, той е някакъв фашизоиден вандал.
 
Цялата просташка тълпа, която слуша чалга до дупка и нагъва сандвичи в някое еврео-американско заведение, си мисли, че е модерна и европейска. Смятат, че европейското е да си непукист и да се подчиняваш на всичко, което ти спуснат "отгоре" .
 
Уж следвали модните тенденции, идващи от запада. Ами да следваме и тези - в Англия, Франция, Белгия, навсякъде в европата младежи се бият с копоите на властта за своите права. Кое е европейско? Да надуеш чалгата и да ходиш по снобарски кафенета и дискотеки ли??!! Не, това е ориенталщина и цигания, безгранична пошлост и белег на маймунизация.
 
 
Разбира се, има и друга важна подробност. Протестите трябва да са породени от родолюбие и порив за справедлвост, а не от прищявка на слабоумни утописти. Кои са слабоумните утописти? - Това са левичарските боклуци, наричащи се анархисти, комунисти и други палячовци. Те могат да извратят протеста от борба за права в лумпенско кретенско сборище без никаква цел. Всъщност, въпросните отрепки обикновено защитават правата на цигани и педерасти, лесно е да ги идентифицирате.
 
У нас понятията се тълкуват, както е изгодно на бългрофобската пасмина. Всеки опит за приближаване до европейски тип поведение и ценности, а не ориенталски, се обявява за неевропейски вандализъм и т.н.
 
Views: 526 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  December 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive