Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » August » 31 » Когато няма справедливост, ярост се надига
2:31 PM
Когато няма справедливост, ярост се надига
Способът на словака, казал "стига" .

"Убиецът от Словакия стрелял по роми наркопласьори"

"Словакия е потресена от вчерашната кървава баня, при която въоръжен мъж уби 7 души и рани 15 в столицата Братислава, след което се самоуби, пишат западни вестници.

Шест от жертвите са членове на ромско семейство. 48-годишният нападател застрелял пет от тях - четири жени и един мъж, в апартамента им, след което убил техен роднина пред жилищната сграда. После откил безразборна стрелба и застрелял 52-годишна жена, отбелязва в. "Ню Йорк таймс", цитиран от БТА. Сред ранените има 3-годишно дете и един полицай. Трима са в тежко състояние и са оперирани.

Засега от полицията не посочват какъв е мотивът за нападението, но според близки на жертвите нападението било на расова основа. По думите им убиецът живеел в същия блок и обвинявал ромското семейство, че се занимава с търговия на наркотици и създава проблеми, изтъква "Ню Йорк таймс".

По-късно днес от словашката полиция съобщиха, че стрелецът е притежавал легално пушката, която е използвал при нападението, предаде АФП, на която се позова "Фокус".
Полицията откри пушка SA Vz.58. Мъжът е притежавал още два пистолета и няколко пълнителя, обявиха властите. "                                 dir.bg



Словакия била потресена - убеден съм, че "развълнувана" е по-подходяща дума. Един човек, който не искал да се предаде пред циганската напаст, решил да направи нещо. Та дано властта чуе, дано обществото си направи равносметка.

Стрелял е по цигани наркопласьори. Циганите навсякъде са едни и същи - каквито са примерни граждани у нас, така са и в Словакия, и в Унгария, и във Франция, откъдето се отказаха да ги интегрират и ни ги натресоха обратно.

Ами представете си какво представлява ежедневието на човек, съжителстващ в блок с цигани. Сега не ви е трудно да си представите защо е грабнал пушката. Властта навсякъде толерира тази безчовечна сган - у нас, в Унгария и в Словакия циганският проблем е на прага на неконтролируемост, защото напастта се размножава бързо и превръща в ад живота на обикновени семейства, които се опитват да осигурят на децата си нормален живот.

И в един момент един човек с ценности, изградени на морал и вяра в обществото, "полудява" и решава, че това е геноцид и трябва да спре. Кой може да каже, че е грешен? Кой, освен "правозащитниците" , радетели за смазване и унищожение на етническите европейци под напора на мръсни чергарски племена?

Всеки ден, на метри от теб, мръсни и заразни, но не защото нямат пари, а такъв им е "обичая" и навика , занимаващи се със сводничество и наркопласьорство, крадливи, мамещи, нагли. Не смееш да пуснеш децата си, не могат да си поиграят на спокойствие. Ще полудееш не, ами направо ще изтрещиш до край.

В коментарите на новината бяха писали, че такива случаи ще зачестяват. Определено ще зачестят, ако гласът на инстинкта за самосъхранение проговори у българина, европееца, человека.

Views: 600 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
1 Asgard  
0 Spam
I v BG trqq se naprai

Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  August 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive