Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2012 » November » 7 » Коиловските пъдари пребиха френски командоси напук на ДАНС
0:25 AM
Коиловските пъдари пребиха френски командоси напук на ДАНС
Случаят е уникален и психеделичен от всякаква гледна точка; най-важното е да отбележим, че "перфектно" обучените и оборудвани командоси се оказват безпомощни пред решимостта на достойните коиловски селяни да пазят земята си. Остава открит въпроса - какво са търсели френско-арабските уроди на наша земя и каква е била мисията им? Докато олигофрените от ДАНС разследват кой псува Бойко и Цветанов в интернет, работата им свършиха юначни български селяни. 

"България е разграден двор, а Цветанов още чака да ни приемат в Шенген. Едно село с малко над 1000 души жители показа как трябва да се борят бандитите. Селото е Коиловци и то влезе безапелационно в международните новини с невероятна история, поне за 21 век. Ето я и нея: Една нощ трима пъдари от Коиловци, които охраняват реколтата от набези на цигани отсъседното село Мечка забелязват няколкостранно облечени мъже, джип, за които минути по-късно установяват, че иде реч за парашутисти чужденци, които са се спуснали в земите населото.Селяните отиват  при тях, за да разберат какви са тези хора и какво се случва върху нивата им с люцерна.

В завързалия се спор между парашутистите и пъдарите става скандал! Черен джип се спуска върху коиловчаните, при което охранителите коиловчани свалят мъжете от джипа и започва бой. По време на боя тримата коиловчани стрелят в краката на непознатите. Трима от чужденците са натръшкани на земята с леки наранявания от изстрелите, двама бягат през нивите и се скриват в близката горичка.

В резултат на сблъсъка, двама от чужденците са приетис огнестрелни наранявания в краката в плевенската ортопедия. Третият чужденец е със счупен нос и охлузвания по главата от побоя над него, той също е приет в болница. Полицейска охрана поема пострадалите,след като ги настанява в плевенска болница.

Преводачка превежда на чужденците от френски, но никой не обяснява какво точно се е случило.

Информационна агенция „Фокус”съобщава, че става дума за френски туристи, любители на екстремни спортове, докато кметът населото, Красимир Иванов обяснява, че в землището, близо до мястото на боя са намерени три много тежки сака,с професионално медицинско оборудване. Криминалисти вадят от чантите парашути, неопренови костюми за скално катерене и подводно гмуркане, както и кислородни бутилки, изцапани с кал, 3 лаптопа, 2 радиостанции,скъп професионален фотоапарат, карти на Румъния и България, както и карта на близкото градче Славяново.

Джипът е със софийска регистрация, а надписите по картите са на латински. Всеки миг съмненията за нещо не в реда на закона се засилва у коиловчани. Единият от чужденците обяснил, че били парашутисти и скочили над Румъния. Друг от групата чужди граждани се представя за лекар…

Няколко дни след инцидента вътрешният министър Цветан Цветанов обяви, че самоличността на чужденците е установена и те са предадени на посолството на Франция.Според него ставало въпрос за туристи, които се занимавали с екстремни спортове.

Явно вътрешният министър взема българите за прости и неуки, щом им излиза с тези тъпи обяснения, още повече, че по закон, преди да бъдат предадени на френското посолство е било редно, петимата чужденци да бъдат разпитани от прокурор и задържани докато се изяснят обстоятелствата по тяхното пребиваване!

В същото време, докато чужденците ги предават на френското посолство, единият от коиловчани, бивш полицай е обект на проверка дали правилно е използвал оръжието в обезвреждането на чужденците.

Смешното в продължението на тази история е, че Евронюз съобщава, позовавайки се на Цветанов: „Мистериозни френски туристиса били нападнати от жители в българскосело. Инцидентът се е случил в Северна България, близо до границата на страната с Румъния. Според Париж и София петимата французи са спортисти, практикуващи екстремни спортове. Много подробности около инцидента обаче оставят впечатлението, че може да става дума за френски разузнавачи, които са били на тайно учение”,съобщава агенцията.

В Париж, Дирекцията на външното разузнаване се придържа към обичайната си позиция, подчертавайки, че не коментира никога реалните или предполагаемите си дейности,с което дава да се разбере, че вслучая се касае за служители точно на тази дирекция!?

Междувременно, френският вестник „Поан” повдига завесата наслучая,с уточнението, че пострадалите са военнослужещи от френската Генерална дирекция за външна сигурност, които са били на обучение в България. "    afera.bg

Views: 1380 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive