Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2015 » February » 14 » Кой абонира евреите за външно министерство
10:04 PM
Кой абонира евреите за външно министерство

Кретенията на "българския преход" - евреин-социалист предава министерството на евреин-демократ. А после обратното.

По-наблюдателните са забелязали един леко смущаващ факт - вече 20 години външните министри на България неизменно са от еврейски произход, независимо коя партия е на власт. Дори олигофрен може да прозре, че когато дадено явление се случва 7 пъти поред, няма как да е случайно. Това е просто ясен показател, че партиите и правителствата са подчинени на друг тип организации, тайни или явни. Властта на юдо-масонството и неговите жалки слуги, предатели на родината си, вече не може да бъде поставена под въпрос. 

Кои са най-високопоставените слуги на масонството у нас - това са бившите комунисти, които преминаха на служба към главните ложи от Тел Авив и Вашингтон. При все, че масонството е било забранено по времето на соца. Каква е връзката? Еврейството, разбира се. Евреите са инспиратори както на комунистическия строй, така и на масонството; така че след "демократичните промени", наредиха на комунистическите си лакеи да се трансформират в масони.

Естествено, че ако искат, евреите могат да наложат съставянето на правителство само от свои единоверци-чифути. Но защо им е да го правят? Първо, тяхната работа стриктно вършат "българските" им слуги, които възприемат като чест отговорността да целуват еврейски задници и да работят за техните интереси. Второ, би било прекалено очевидно, дори за безмозъчното стадо, което гласува за бсп, герп и останалите партийки-троянски коне. 

Налагането на евреи и полу-евреи за външни министри е просто символ на държавност, подчинена на юдейските интереси. Юдо-масоните имат фетишизъм към символиката, така че външите министри играят ролята на юдейски символи-чучела. Освен това, така е сигурно, че "българските" слуги няма да объркат нещо и цялата кореспонденция на "българската" държава с останалия свят, се ръководи пряко от талмудистката шайка. 

Леви, десни, социалисти, демократи... пълни глупости. Господарите им са едни и същи и докато не бъдат изгонени с истински, а не дирижиран метеж, ще продължат да се подиграват с остатъците от български народ. 

1995-2015 - Кои са външните министри за този период?

- 1995-1997 - Георги Пирински; класика в жанра, роден от брак между комунист и еврейска;

- 1997-2001 - Надежда Михайлова; още една полу-еврейка;

- 2001-2005 - Соломон Паси; бясното псе, което вижда в арабските нелегални имигранти решение на демографския проблем на българите;

- 2005-2009 - Ивайло Калфин; този жид се отчете със сключване на споразумение за разполагане на американски бази на наша територия;

- 2009-2013 - Николай Младенов; минал военна служба в Израел, Младенов вече си позволяваше явна демонстрация, че действията му се ръководят първо от Тел Авив, и след това, евентуално от "българското" правителство; 

- 2013-2014 - Кристиян Вигенин; половинката на еврейската бисексуална двойка, която оформят със Станишев; 

 - 2015 - Даниел Митов - мислехте, че поредицата ще свърши, но нищо такова... Поредното злобно еврейче; ако се съмнявате, погледнете снимката, на коята са с предшественика му Вигенин - като две капки боза. 

Views: 1987 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  February 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive