Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2019 » December » 31 » Квантов преход - решително време
2:30 PM
Квантов преход - решително време

Всички, които имат потенциал за квантов преход към новата, Шеста раса, вече са почувствали сигналите за промяна и обновление. Може да се каже, че приключва периодът на осъзнаване и преминава към същинската част от самоподготовката. Истинските Болг Арии осъзнаха, че старите грешки нямат място в настоящето. Всеки е почувствал въпросът Докога - това, което те прави по-слаб и несъвършен трябва да се отстрани и изхвърли от собствената личност. 

Подборът и пречистването обхващат всички аспекти на битието и съзнанието, дори най-малките наглед, защото неведнъж сме констатирали, че дребните, уж незначителни навици и привички, могат да провалят големите, величествени планове и замисли. Малките камъчета, обръщащи колата, често не биват отстранявани твърде дълго време, макар всичко да се повтаря многократно. Величието се постига чрез внимание към детайлите. По-точната дума е Самоусъвършенстване, защото това, което ни се виждаше величествено досега, вече трябва да е нормалното агрегатно състояние, без отклонения и оправдания. Ще разгледаме някои основни аспекти от актуалното самоусъвършенстване, което е в решителна фаза. 

Най-важното, безусловно, е качеството на мислите. Действието е процес, който започва в мислите, минавайки или не през думи. Ако мислите не са положителни и не са насочени към движение за положителна промяна, ако са породени само от егоизъм и нисши страсти, еволюирането е невъзможно. Каквито и успехи да постигне някой в определена област, щом единствената цел са парите и личния просперитет, той е Никой в Болг-арийската йерархия. Главното качество на мисълта е да допринесеш за възцаряване на по-добрия ред, в който има справедливост. Разбираемо е да присъства негативизъм към несправедлостите, макар че арийският войн трябва да се изправя срещу тях без много емоции. Негативизъм, породен от алчност, егоизъм и егоцентризъм, е най-голямата спирачка по пътя на израстването. 

Другият фактор, който в изключителна степен спира развитието, е липсата на воля за прекратяване на вредни навици, които сякаш неусетно блокират и пращат на бунището цялата жизнена енергия. Всеки от тях може да изглежда незначителен, но чрез натрупвае, в крайна степен дребните паразити повалят целия организъм. И това се случва хиляди пъти, преди съзнанието да свърже провала на големите неща с малките непочистени тръни. Наличието дори на един дребен, паразитен навик, обикновено е знак за още много такива. Те не се изчистват от само себе си, нужно е напрягане на волята, но именно защото са дребни наглед, процесът се оказва труден.  

Всичко, което поглъща времето и енергията, без да води до умствен и духовен прогрес, е вреден навик. Сега очевидно компютърните технологии са главният консуматор, т.е. спирачката за истинско развитие на индивида. Разбира се, могат да са много полезни с необятния достъп до информация и възможностите за реализация на умствения потенциал, но на 99% индивидите не могат да усетят границата и вместо компютрите да са от полза, се превръщат в интелектуална бездна. Дори насоченото търсене на необходима информация се обръща в безцелно и вредно лутане за неподоготвените. Неподготеният ум - този, който не си дава сметка кое наистина има положително влияние върху чистотата на психиното поле. Повечето сайтове са така направени, че явно или косвено да насочват към консуматорското мислене, което днес се култивира в индивидите от най-ранна възраст и се основава на нисшите пориви в човешката природа. Всички усилия на поколенията от хиляди години насам да превъзмогнат материалистичните окови, се представят като нещо ненужно и дори се осмиват. Еволюцията е заместена от върла маймунизация, при това чрез "технологичния напредък". 

Вредните навици може да са и неограничаваните негативни мисли или дребни наглед елементи от бита, употреба на алкохол и опиати, гледане на глупави и несъдържателни телевизионни предавания, деструктивна музика, навик да се псува или клюкарства. Абослютно всичко. Дори най-простият може да усети кое в поведението му е вредно, друг е въпросът дали иска да разбере. Оправдания няма. 

Отношението към растителния и животинския свят също е много показателно за нивото на индивидуално развитие. Чистото психическо поле безусловно изключва всякакво съзнателно вредителство към природата. Няма хармонична личност, която да не се стреми към хармония с природата, Свръхчовекът няма нищо общо с бездушния робот. Единството и балансираното взаимодействие с природната енергия естествено води до въпрсът за отказ от хранене с плътта на животни - преминаване към вегетарианство. Това е също пример за изключително вреден, както за консуматора, така и за природата навик. Месо би могло да се консумира само при пълна липса на друга храна, макар че дори и в екстремни условия, е много малко вероятно да е неободимо. На физическо, умствено и духовно ниво - месоядството води до силно негативни последствия. От дългогодишен навик не е лесно да се откажеш, но стремежът към същинско развитие в крайна сметка трябва да е по-силен. 

И ако досега необходимостта от изчистване на грешки и лоши навици може да е изглеждала с пожелателен характер, то вече навлизаме във времето на решителен подбор. 

Views: 488 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  December 2019  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive