Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2013 » May » 15 » Леви и десни - самоопределения за идиоти
11:28 AM
Леви и десни - самоопределения за идиоти
Политическото деление на леви и десни е изцяло чужд на българската народопсихология модел, привнесен у нас от Запад със самото Освобождение. Левите били по-социални, десните били по-напредничави или еди какви си. Глупости на квадрат и кубик. Единствената цел на ляво-десния модел е да раздели хората, да разруши народното единство и да създаде лъжливи национални идеали, от които имат интерес съвременните империи. Това е целта на всички "универсални" политически идеологии - да създадат Съветска орбита, Американска орбита, Евро орбита, командвана от водещите западни държави. Ако щете, това се отнася и за опита за универсализиране на национализмите чрез Национал-социализъм, който бил по-добър от всеки национализъм. 

Всяка универсална политическа идеология е равнозначна на империализъм. А ние, остатъците от българският народ, най-много от всички  изпатихме от разните видове империализъм. Обрахме гнилите плодове на Съветския империализъм, а сега на Американисткия. Питат кога най-накрая сме щели да тръгнем с развития свят, да сме оставили българския си манталитет. Правилният въпрос е кога най-накрая ще бъдем себе си, кога ще се завърнем на българския път. Масата от българския народ е толкова културно, политически и идеологически обезличена и обезобразена, че това едва ли ще е възможно за следващите няколко поколения.

Един прост пример - какво е патриотизъм? Вижте само колко много "българи", предимно изкуфели старци, ще свържат това понятие с отминалото време на комунистическия режим. Друга огромна част асоциира патриотизма със стремежа да сме в крак с Европейския съюз, САЩ и да следваме неотклонно светлия им пример. Кои от тях са по-големи идиоти - комунягите или про-западните либерали? Доста труден въпрос, но няма и особено значение.

Когато някой се самоопределя като "ляв" или "десен" , трябва да знае, че това пряко означава не само идиот, а и предател на България. Всеки истински българин има само една идеология - България. А попита ли, "че каква идеология е сама по себе си България?" , повече обяснения са ненужни. 

Само погледнете поведението на двете водещи партии у нас, спечелили гласовете на овчеглавия народ - герб и бсп. Не можели да се коалират, защото имали "Твърде големи идеологически различия" ?! Възможно ли е някой, който твърди, че главната му цел е "благото на България" , да не може да се разбере с друг, който уж има същата цел? Само това е достатъчно партийните ръководства да бъдат разстреляни, защото означава, че идеологиите им нямат нищо общо с "благото на България" . Овчеглавото население обаче приема това за нормално - "Как така, разбира се, че леви и десни не могат да са заедно..." 

Какво е ляв, какво е десен, няма значение, важното е, че не може да сме с "другите" . Да не говорим, че самите партийни ръководства нямат представа дали са леви или десни. Единственото, което ги вълнува, е да изпълняват чинно разпоредбите и директивите на своите господари - от Москва, Вашингтон, Тел Авив, Брюксел и пр. 

Ако погледнем реално, политическите партии у нас са леви, от край до край. Защото за изконен ляв политически принцип се води пълната подкрепа за хомосексуализма и хомосексуалните движения. А педерастията, в най-гнусната й форма, е изначален принцип за всички "нашенски" партии. Държавата ни се управлява изцяло по каноните на педерастията, всичко друго се счита за ерес. 

Ето ви няколко примера от последните десетилетия: По директива от комунистическия интернационал, "патриотът" , хомосексуален изрод и дегенерат Г. Димитров започва репресии срещу всички българи от югозападна България, които отказват да се запишат македонци; Малко по-късно правешкият циганин-педераст Т. Живков настоява България да стане 16-а република, но Москва забавя процеса; Малко след "промяната" от 89-а, цял парламент, изпълнен с педерастка измет, единодушно гласува за икономическия план "Ран-Ът" , който се явява смъртна присъда за няколко милиона българи; За етническите партии, допуснати от същия "български парламент" , масовата приватизация, монополите и т.н. няма смисъл да говорим сега, защото това са тонове хомосексуална порнография. Разбира се, по-голямата част от въпросните педерунгели, са по същество бисексуални - в политиката е важно да си женен, за репутацията. Остава да се разграничи ясно какво е "ляв педераст" и "десен педераст" , защото това са ключови понятия, може би Джемини и Хелзинкският комитет трябва да помогнат в случая.
Views: 695 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  May 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive