Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » August » 30 » Либийският лидер-идиот проповядва свинската си религия
3:59 PM
Либийският лидер-идиот проповядва свинската си религия

"В Рим пред 500 жени, на които било платено, за да го слушат, Кадафи каза да отхвърлят християнството като маловажно и да приемат исляма "


"Либийският диктатор Муамар Кадафи призова неколкостотин млади италианки да сменят религията си и отхвърли християнството като маловажно.

В резиденцията Кадафи изнесъл лекция за исляма и раздал екземпляри от свещената книга на мюсюлманите. Три от присъстващите жени веднага приели исляма - на място.

Либийският лидер заявил, че ислямът може да стане главната религия в Европа и днес това предизвика остри критики из целия политически спектър на Италия.

"Обзалагам се, че ако отида в Триполи и призова либийците да приемат християнството, няма да се върна цял и невредим," заяви Роко Бутильоне, председател на опозиционния Съюз на демократите от центъра.

"Не трябва да си затваряме очите пред плановете за завладяване на Европа, които заплашват нашата културна и религиозна идентичност," заяви Марио Боргецио - депутат в Европейския парламент и член на Северната лига, която влиза в управляващата коалиция. "

Да се чуди човек за колко още абсурди ще слушаме, преди националистите да вземат властта и съживят Европа.

Един фанатик-олигофрен, с глава на костенурка, проповядвал свинския ислям и говорил остро срещу християнството. Но не къде да е, а насред Европа - в Рим. Кой позволява такава гавра?
- Правилно. Това са либералите и комунистите, които управляват обърканите европейски народи, които позволяват на мюсюлманските агресори да се чувстват у дома си в сърцето на Европа. И така ще е, докато не унищожат християнството, а в същото време разни сектанти ни обясняват, че религията няма значение.

"Обзалагам се, че ако отида в Триполи и призова либийците да приемат християнството, няма да се върна цял и невредим," заяви Роко Бутильоне, председател на опозиционния Съюз на демократите от центъра. "
- И аз това си помислих. За жалост е точно така. Докато на нас ни натякват толерантност към фанатични изверги със свинска вяра, то същите тези, към които трябва да сме толерантни, не таят в мерзавите си души нито капка толерантност към нас. И ще ни пометат, ако продължаваме така. Непрекъснато мюсюлмани се бунтуват из Европа - искат джамии, искат повече социални помощи, наготово. И ако не ги получат - започват бунтове срещу "неверниците" . В същото време, ако отидеш в тяхната "екзотична" родина, не можеш да разчиташ на дълголетие, дори ако само носиш кръстче на врата. Такива са реалностите.

Очевидно е в същото време, че Западът е някак съмнително търпелив към либийското копеле Манафар Кадафи. Преди да извърши жалката си революцийка по модела на дегенерата Че Го Бара, Кадафи е завършил военно образование в Англия. След това пък Манафар създаде доста неприятности на същия тоя Запад. Разбира се, като говорим за "политиците на Запада", трябва да знаем, че понятията са силно относителни, тъй като Запада, а и Изтока, понастоящем са под ционистки контрол, но това, разбира се, не е извинение за всички безумия. Например безумията на комунягите. На същия тоя мюсюлмански паразит, Кадафи, соц-партията у нас е дала орден "Стара планина" през 1978-а. /То май само аз нямам такъв орден вече/ .

Някои ще кажат: "Кадафи е малоумен и това го извинява" . Само че това не го извинява, защото същия ислямски негодник финансира множество терористични организации, а в родината му е налице тежка дискриминация срещу християните - процесът срещу българските сестри е доказателство.

Докато властта, не само у нас, а по цяла Европа, е в ръцете на лявата и либералната напаст, постоянно ще сме свидетели на изключителни и задълбочаващи се наглости от страна на фанатизирани нашественици със свинска вяра.

Views: 575 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  August 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive