Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2009 » September » 4 » Македонските идиоти продължават гаврата със Спаска Митрова
4:10 PM
Македонските идиоти продължават гаврата със Спаска Митрова
 
                Георге Иванов отказа да помилва Спаска Митрова
"Македонският президент Георге Иванов изпратил писмо до майката на Спаска Митрова, в което й обяснява, че не може да изпълни искането й да бъде помилвана жителката на Гевгелия, която е с българския паспорт, без случая да мине през компетентните институции, пише днес македонският "Утрински весник" .
Спаска Митров, която смята, че е жертва на натиск заради българския си паспорт и участието си в сдружението на българите в Македония "Радко", излежава присъда, защото ограничила бившия си съпруг от контакти с дъщеря им, припомня изданието.

След писмото на президента до семейството на Митрова е ясно, че Спаска Митрова няма скоро да напусне затвора, коментира "Утрински весник". Нейното искане за помилване все още не е разгледано от надлежните органи и не е ясно кога ще стигне до кабинета на Иванов."     actualno.com
 
  Гаврата с нашите сънародници и по-специално със Спаска Митрова в сърбоманска самозабравила се македония продължава с пълна сила. Една достойна Българка лежи в коптора като престъпник, понеже е показала характер и народностно чувство. Приказките за "дипломатически натиск" на герберското правителство се оказаха пореден въздух под налягане. На самозабравилите се идиоти в македония може само да кажем, че всичко се плаща, особено престъпления срещу кръвни братя.
Views: 694 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  September 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive