Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » October » 26 » Външен министър-безродник
9:12 PM
Външен министър-безродник
Няма български родолюбиви кадри, които да управляват, затова тази функция е иззета от безроднически предателски елементи като външния министър Николай Младенов, кадър на фондация "Отворено общество" , работеща за "България без българи" . Хора, обучени да работят организирано против нацията.
Извадка от статията на EuroChicago - орган на българската общност в Чикаго - "Изложи ли се министър Младенов в Чикаго?" :

"Четвърти въпрос: Относно казуса "Мирослав Ризински" смятате ли, че има шанс българската държава или европейските институции да помогнат за неговото разрешаване? Съдът над Спаска Митрова – нейният случай?

Отговор на г-н Младенов: Смятам, че колкото по-малко си измисляме случаи като "Спаска Митрова", толкова по-успешно ще се развиват отношенията с Македония и толкова по-успешно ще си решаваме истинските казуси. Мисля, че всеки български гражданин, всеки човек, който има български паспорт трябва да има разбира се защита от българската държава, но в рамките на това, което е нормално. Истерията – медийна, истерия – обществена по казус, който не се разбира добре, не си навлязъл достатъчно дълбоко в неговите подробности, да се превръща в ядрото на отношенията между две държави е абсолютно некоректно. "
 

Редакционен коментар на Еврочикаго
 
Външният министър на България не може да нарича "измислени" проблемите с македонски граждани с българско самосъзнание, каквито са случаите с Мирослав Ризински и Спаска Митрова.

Сигурно не е лесно да се намира на политическо и дипломатическо ниво най-добрият баланс, позиция, мяра, в отношенията между Р. България и Р. Македония. Не е било лесно и на предишни правителства или външни министри, и за настоящия външен министър г-н Младенов – също може би, поради една или друга причина. Но ако българската страна, българските дипломати. не успеят да покажат на македонската, че общите европейски ценности не се постигат с неизживени исторически или политически комплекси или подмени (нито с натиск над свои или двойни граждани с българско самосъзнание), можем да се надяваме предимно на палиативни "решения" на едни или други проблеми."
 
В общи линии коментарът отразява правилно, че изказванията и политиката на държавата и на външното министерство конкретно, са неадекватни. Случаят с Митрова е нагледен пример за цялостното отношение към българите от страна на фиромските дебили. Много хора обаче все още не осъзнават, че антибългарските действия и бездействия на собствената ни държава не са просто причинени от невежество и некомпетеност, а са планомерно дирижирани от рушителни организации като "Отворено общество".
Views: 597 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  October 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive