Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2014 » October » 28 » Маймунария
7:22 AM
Маймунария

Ако маймуните помнят 5 минути, у нас е пълно с маймунски мозъци. Сега отново чакат мутри и поръчители на убийства да "вадят" страната от перманентната криза.

"Трима експерти, които опитваха да възстановят СРС-тата на Цветанов, вече са мъртви!

Черна серия застигна ключови фигури, участвали в разследвания на мегаафери с подслушвания. Само за година и три месеца трима от тях загиват неочаквано, съобщава „168 часа”. Странна катастрофа, неразкрито убийство и самоубийство от тази седмица причиниха смъртта на двама експерти, които се опитвали да възстановят изтритите записи от СРС-тата, както и на бившия зам. главен прокурор Христо Манчев, който разследваше т.нар. "Бръмбаргейт" в дома на Никола Филчев. 

8 години по-рано починаха и двама държавни служители - което прави смъртните случаи на замесени в афери със специални разузнавателни средства общо 5. 

Началото на последната серия от трагедии е 11 юли 2013 г. Тогава проф. Евгений Николов загина при катастрофа в Кресненското дефиле. Той е човекът, който извърши експертиза на записите по случая "Мишо Бирата". 

При следващия скандал с подслушвания отново бе натоварен със задачата да направи анализ на техническите характеристики на сивия ван "Крайслер Вояджър", известен като "Кечъра". 

Професорът обаче загина преди да успее да завърши проучването си. 

Следващите две трагедии, в които починаха хора, близки до разследванията за СРС-тата, се разиграха само в рамките на една седмица. 
На 16 октомври тази година 38-годишният компютърен специалист Николай Найденов бе разстрелян с пет куршума на паркинг пред блок близо до 19-о училище в София. 

Оказва се, че той вероятно се е занимавал с възстановяването на записите от СРС-тата, които Радко Димитров - Радко Отвертката от СДОТО опита да изтрие, твърдят запознати. 
Последната смърт около подслушванията беше тази на бившия зам. главен прокурор Христо Манчев. Той сложи край на живота си в дома си на 21 октомври в 17 ч. Тялото му бе изнесено 6 часа по-късно, след като в апартамента извършиха огледи разследващ полицай от СДВР, двама магистрати от националното следствие, съдебен лекар, балистик и биолог."   nreporter.info

 

Трябва да си олигофрен, да не видиш очевадното - боко и цветанов са поръчители на не едно, а поредица от убийства. Единият подсъдим с три дела, другият бивша и настояща мутра, но пазен от американските чифути, които го държат като кукла на конци с богатото му криминално досие. След всички простотии и изцепки на мутрите, маймуните отново очакват нещо от тях.  Имбецилни мазохисти.

 

Views: 851 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  October 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive