Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2012 » January » 23 » МВР - сборище на деградирали отрепки
10:41 AM
МВР - сборище на деградирали отрепки
Начело на това сборище са две от най-долнопробните и слабоинтелигентни ченгета - парцалите Бойко и Цецо. Дори за най-непредубедения гражданин става ясно, че не са нищо друго освен парцали, без морал и достойнство, комплексирани и жалки. Доказателство е отношението им към случая с Мирослава от Перник. Ето поредното достойно дело на без/родната полиция:  
"20 въоръжени полицаи от столичната дирекция са участвали в събота в операция, при която са открити пет кутии цигари без бандерол. Това стана ясно вчера от думите на шефа на II РПУ в София - главен инспектор Красимир Кръстев. При акцията униформените арестуваха семейство Малина и Петър Начкови, а по-късно влязоха в дома им в с. Мировяне, търсейки незаконни акцизни стоки. Резултатът е незначителен - пет кутии цигари без бандерол. 
 
Часове след ареста двамата задържани си извадиха медицински свидетелства, според които срещу тях е упражнено насилие. В документа на Начков например пише, че той има кръвонасядания по главата и коленете. Вчера шефът на II РПУ обясни, че не е имало насилие...
 
Първоначално арестуваните заподозряха, че причина за задържането им е създадената от другата им дъщеря - Ралица, "Фейсбук" група "Аз няма да гласувам за ГЕРБ и Бойко Борисов". "Няма как да си обясним всичко това, освен с групата", заяви майката. Вчера обаче Кръстев категорично отрече това да е причината и подчерта, че полицията е получила сигнал за контрабанда на цигари. "
 
 

 

 

Бойко и Цветан пращат спецполицаи с качулки и даже автомати заради публикация в интернет срещу боклучийската им партия ГЕРБ! Това е изродщина, която надминава и дебилния тошов социализъм. 

Да обобщим - соровските протежета налагат цигански социализъм като държавно управление. Прилагат тоталитарни репресивни прийоми, но само ако потърпевшите не са от покровителствания цигански етнос. 

Изниква въпросът - откъде накъде българите хранят уродливия тумор МВР, след като от него получават само дебилщина, цинизъм и насилие? 20 ченгета с автомати пратени за съмнение в няколко контрабандни стека цигари - това струва пари, струва и позор. Позор, че хиляди българи живеят в условия на битов и етнически терор, но полиция за тях няма, нито власти, нито помощ. Но ако случайно някой направи фейсбук група срещу партия ГЕРБ, държавата намира ресурс да прати взвод тежковъоръжени безмозъчни скотове, които да се погрижат за "реда и сигурността"!

Обществото се възмути от циничното изказване на полу-идиота Бойко Борисов за убийството на Мирослава и пържолите за следственото куче. Но само толкова. Ако възмущението не прерасне в нещо повече, си остава само един вопъл, който униформените и партийни изроди няма да чуят. 

Четейки за отношението на полицията към сестрата на убитата Мирослава от Перник, се чудех как подобни отрепки стават началници на РПУ-та и ГДБОП-ове, но се сетих, че в деградирал мангалистан това е нещо нормално. Униформените дебили явно се чувстват недосегаеми, но рано или късно разбират, че и те плащат цената за безродническия си слугинаж. Впрочем, дано да е по-рано и ченгето, казало на Елеонора, че сестра й "си пие коктейлите в Германия" скоро изпита нейния ужас. Целият случай с Мирослава от Перник и поведението на полицията е показателен за пропадането на обществото в смърдящия мангалистан. 

Мирослава се е обадила на сестра си и е казала, че е отвлечена и полицията е замесена. Полицията обаче отричаше. После главният заподозрян се "самоуби" с белезници. Случаят подигравателно смърди, а главният източник на смрадта е МВР - сборището на деградирали отрепки, такива са фактите. Тук са поставени някои въпроси, които сами по себе си разкриват чудовищната уродливост на МВР начело с ограничената мутра Бойко - http://www.glasove.com/koy-koga-i-zashto-luzhe-za-ubiystvoto-na-miroslava-v-pernik-18665 . 

 

 

Views: 660 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  January 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive