Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » March » 4 » На трети март си пожелахме скорошно освобождение
4:35 PM
На трети март си пожелахме скорошно освобождение
 
Днес страната ни не е свободна, казаха някакви луди , и са съвсем прави. Макар и по един различен начин, ние, етническите българи, сме третирани като субекти, чиито права са оставени на заден план от нарочената за българска власт.

Нека кажем за пореден път: Не се ли събудим и възродим, нацията ни е изправена пред окончателна гибел, ни повече, ни по-малко.

При това гибел не само духовна и ценностна, но и директно физическа. Народа ни се стопява с всеки изминал ден, а политици и медии ни обясняват колко правилно се развиваме и че етническа и религиозна принадлежност са ненужни фактори.

Разбира се, че така ще казват, защото ако се вземат под внимание етническите показатели за състоянието на нацията, неизбежно ще се направят следните изводи:
-етническите Българи са единствената етническа група в страната, която намалява с всяка изминала година, и то драстично;

-голяма част от българите се намират във тежка фаза на културна асимилация от страна на етноси с неевропейски произход, като този процес всячески се поощрява от държавата(за справка-програмата на националните телевизии, в която приоритет са предавания за турската и циганската култура/акултура);

-много селища, особено по-малките градове и селата, са подложени на жестока циганизация и тотална подмяна на българския етнос със циганския такъв;

Това последното е особено очевадно, когато човек пътува из страната-множество селища с преобладаващо циганско население, в които повечето българи са в пенсионна възраст, а в запустелите български къщи са се настанили нови и нови мургави паразити.

Положението ни е много тежко, в някои аспекти по-лошо от преди 132 години, защото тогава във всяка българска къща е имало поне 5-6 деца. 

И това е резултат не просто на немърливост и алчност, а на целенасочена стратегия за унищожение на българите и българщината. Следователно ни е нужно Освобождение, тотална чистка на режима и властта.
 
Свободна България-това си пожелаха лудите глави отново след 130 години.
Views: 653 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  March 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive