Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » May » 3 » Националистически фракции проведоха шествие на 1 май
4:51 PM
Националистически фракции проведоха шествие на 1 май
Преданието, известно като "Кубратов завет",  изглежда мъчно постижимо
 
Над 300 млади БългАрийци проведоха шествие от НДК до Народната библиотека в столицата, засенчвайки лявата пасмина, която си въобразява, че има право нещо да чества и отбелязва. Основните фракции в редиците на изцяло младежкото шествие бяха "Национална съпротива" , БНС, "Кръв и Чест" , имаше представители на БАРС и Движението на студентите националисти.
 
По-долу е поместена речта в общи линии на представителя на студентите националисти.
 
Шествието едва ли е трогнало кой да е политик, знаем какви погроми съпътстват подобни шествия в други страни, но все пак хиляди други младежи са видели, че в България има сила, която няма да се предаде - националистите, младежите националисти. В същото време младите комунисти клоуни са провели сектанско събиране с около 10 идиота, веейки килоти с лика на отявлените им идеолози-дегенерати Ленин, Г. Димитров и друга чифутска мърша.
 
Негативното бе, че отново сред редиците на националистите се появиха нотки на разделение и голяма част от шествието не отиде да протестира пред гръцкото посолство срещу гръцката измет, която се подигра с изнасилено българско момиче. Това, че има дрязги и неразбирателства между отделни организации, не бива да спира никой българин да заяви позицията си срещу нашите врагове и изедници. Така или иначе, никой не се е трогнал от протеста пред гръцкото посолство - знаем, че работа в подобни случаи върши единствно радикализмът, но това беше предупреждение, което по всичко личи, от никой няма да бъде чуто.
 
 
Реч(в общи линии) от 1 май:
 

Здравейте българи, патриоти, националисти, мислещи хора. 1 май е само формален повод ние, българските националисти, да излезем на шествие-манифестация, с което да изискаме от държавата по-добри условия на труд за българите и човешки стандарт на живот, а не жалко кретане в мизерия. Голямата част от народа едва свързва двата края, но на политическата класа не й пука, управляващите просто машинално изпълнявт всичко, което им се нареди отвън, без да държат сметка добро ли е за народа и как ще ни се отрази. Ние, българските националисти най-добре разбираме къде е корена на злото, ние сме нясно, че всички беди за народа ни произлизат от факта, че България не се управлява от българи. Непрекъснато ни натякват, че понеже явно сами не сме можели да се оправим, трябва да ни управляват чужденци – ес, нато, св.банка и кой ли не. Всъщност българите от много време насам нямат възможност да се управляват от истински българи. Началото на нашия разгром бе поставено през 44-45 година, когато на нашата страна бе наложена чужда политическа система, нямаща нищо общо с традициите и народо-психологията на българина. Демокрацията се оказа също толкова антибългарска по същността си, положението с всяка изминала година става по-лошо, но всичко, което се случва сега е сценарий и продължение на делото на т.нар. народна власт.
Като резултат от интернационалната пропаганда, днес младежта на България в голямата си част е неориентирана, без съзнание за родова принадлежност, без стимул да допринесе с нещо за възхода на своята страна, има само егоистичен личен интерес и желание да се натрупат пари по най-лесния и бърз начин.
Известно е, че дълги години празника на труда бе окупиран от комунистите като техен празник, дори в последните години млади комунисти-идиоти се опитват да провеждат шествия, макар и с доста съмнителен успех. Неслучайно казвам, че тези хора са идиоти и малоумници – те се обявяват за защитници на работническите права, а в същото време идеолозите им са най-отявлените дегенерати и мошеници, които човечеството познава. Да вземем маркс и енгелс-тези издънки на човечеството никога не са принадлежали на работническта класа, а в същото време пишат фундаментални трудове за работническите права и лицемерно подтикват към бунтове. Преди младежта бе под ударите на комунистическта отровна пропаганда, а днес е под ударите на космополитизма, но крайния резултат е същия-нихилизъм и безразличие към съдбата на народа и отечството.
Ние, българските националисти, отново заявяваме, че нещастията ни идват от факта, че България не се управлява от българи, страната ни се управлява от юдейския капитал и антибългарски псевдоправозащитни организации. Единственият начин в България да има социална справедливост е България да се управлява само и единствено според българските национални интереси. Евроатлантически ценности, глобализация и космополитизъм – всичко това е престъпен идиотизъм, който ни дърпа към помийната яма. Нашите политици ни говорят за европейски ценности, а в същото време страната ни придобива вид на ориенталски бардак, пълен с цигани и мюсюлмани – това ли е европейското? Ние питаме – европейско ли е етническите българи да бъдат подлагани на геноцид и културна асимилация, при това с пълното съдействие на собствената ни държава, в която разбира се, в момента няма нищо българско.
В момента политиците принуждават етническите българи да работят, за да изхранват множащите се като паразити цигани и техните многобройни фамилии, а също и увеличаващите се имигранти от азия и африка, от които голяма част идва тук, за да продават наркотици на българските деца. До там ни докара политическата антибългарска утайка.
Политиците на власт и в опозиция, които са слуги на международния юдейски капитал, превърнаха страната ни в пример за икономическа некадърност и безобразна корупция. В резултат, страната ни е на последно място по стандарт на живот в ес, а в същото време сме на първо място по отрицателен демографски прираст. Тези данни сигнализират, че страната и нацията ни с бързи крачки отива към своята гибел, и само изключителна промяна и чистка на политическия антибългарски елит, може да обърне този рушителен ход на обстановката в страната. Необходимо е да назоваваме нещата с истинските имена, затова сме длъжни да кажем, че в момента българската нация е поставена в условия на геноцид. Хората, които отричат тази тежка действителност, са или идиоти, или платени подставени лица, които имат задача да заблуждават българското общество.
Днес формалния повод за това младежко националистическо шествие е 1 май, ние протестираме срещу престъпното ограбване на България, което десетилетия се извършва от комунисти и либерали, но в последното десетилетие придоби чудовищни размери. Нормално е да се запитаме какво остана българско, след като енергоснабдяването, водоснабдяването, големите промишлни предприятия и заводи са в ръцете на чуэденци. Ние, етническите българи, се превърнахме в обикновени работници в собствената ни страна, ние просто работим за някой чужденец, който на гърба на българските работници трупа милиони. Но освен това, тези чужденци унижават българските работници, като бавят с месеци плащанията, поставят нашите сънародници в нечовешки условия на труд, но демократичния режим ни казва: вие нямате право на протест, вие ще работите за грабителите-чужденци, а те ще си правят каквото искат докато трупат милиони на ваш гръб.
Българи, днес всеки чужденец може да дойде у нас и да прави каквото си иска, за него няма правосъдие, няма държавни пречки да наложи пълен монопол над производстово и да се подиграва с българските работници, които за наглите чужденци за просто слуги. Няма значение какви са чужденците – американци, китайци, холандци, те просто се подиграват с българските работници. Да вземем пример с кремиковци – един индийски циганин дойде, разграби каквото можа, изплю се в лицето на работниците-българи, и си замина без държавата да му посика грам обяснения, у нас чужденците са над закона, и то какви чужденци; не само западните богаташи, у нас каквото си искат правят и мюсюлмански наглеци от азия и африка, които наричат нашит сънародници гяури – какъв по-голям срам от това.
За това ние искаме не само европейски стандарт на живот, какъвто приляга на най-старата национална държава в Европа, ние искаме България за българите, а чужденците, нашествениците и грабителите – ВЪН! Нека те отидат да експлоатират своите сънародници, а не нас, българите, и то нашата родна земя-този изключителен позор трябва да спре.
Но нека не се заблуждаваме-политическите гниди няма да чуят гласа ни, ако не го заявим достатъчно твърдо – битката за България ще е жестока и безкомпромисна, ако въобще ние, осъзнатите българи, се решим да воюваме докрай за родината си.
Всички правителства след 89-та година са преки подчинени слуги на външни сили, и българите трябва да знаят кои са антибългарските международни организации – това са световната банка и фондация отворено общество – това са главните разрушителни за България външни сили – Световната банка и "Отворено общество" . Сегашното правителство е своеобразен връх в процеса на директно подчинение на българските институции на тези международни мошеннически организации. Множество са министрите, които са работели за отворено общество и световната банка, а някои и днес продължават, и разбира се, те прокарват чужди интереси и чужда политика, която по същество е свързана със световния юдейски банков и икономически контрол.
Неслучайно фокусрам вниманието върху отворено общество и световната-това е основния извор на злото за нашата страна в последните 20 години, те ни продиктуваха разбойническата масова приватизация, която разруши тотално българското производство и го хвърли в ръцете на нагли и арогантни чужденци експлоататори, които днес богатеят, докато се гаврят и присмиват над обзправения български народ.

Един от кадрите на световната банка – това е днешният финансов министър симеон дянков, изпъква с особено настървена антибългарщина и стремеж за още по-ускорено разорние на българския народ. Някои ще кажат-нали е криза, за това е такова положението, но международната финансова криза е само параван за прикритие на дейностт на мошеници като симеон дянков.
Ако този отявлен международен мошеник-симеон дянков не бъде незабавно изхвърлен от управлението на страната, той вероятно ще нанесе повече поражения от всички финансови министри преди него взети заедно.
За да придобият всички някаква представа за дейността на световната банка, чиито верен слуга е симеон дянков, ще цитирам извадки от интервю с американския журналист от БиБиСи Грег Паласт, в което той споделя разкритията си за тази мошеническа международна институция. Ето някои от тях:
„От години виждаме външната страна на дейността на тази двойка, Международния валутен фонд и Световната банка. Сега разбираме, че те следват една определена схема - появяват в някоя страна и подкупват местните политици да им продадат на нищожни цени водоснабдителната мрежа, железниците, телекомуникационните компании, държавните петролни компании и газови станции. Глобалистите плащат на политиците поименно, билиони долари се превеждат на сметките им в швейцарските банки. Крайният резултат на този план е безпрогледно робство за цялото население на съответната страна! „
А ето какво е казва Паласт за разговора си с уволнен главен икономист на световната банка – Джо Стиглиц:
„Главният икономист Стиглиц сподели с мен, че след време започнал да се пита какво, всъщност, става. "Където и да отидем, в която и страна да влезем, в крайна сметка ние разрушаваме икономиката й и там лумват пожари.” Той започва да задава неудобни въпроси по тези факти и го уволняват. Каза, че хората от висшата йерархия на Международния валутен фонд и Световната банка дори били разработили планове как да се възползват дори и от бунтовете. „
И тук нещо много важно, защото пряко е свързано с прословутите антикризисни мерки на симеон дянков, които ни се повтарят до 101 – именно натякването, че понеже сме в положение на криза, трябва бюджета да се орязва тотално. Ето какво казва Паласт във въпросното интервю:
-какво става, след като МВФ и Световната банка докарат държавите до банкрут?
-Тогава те "съветват” да се премине към съкращаване на бюджета. Една пета от населението на Аржентина е безработно, а те съветват правителството си там да съкратят драстично помощите за безработни, да намалят пенсионните фондове, да съкратят бюджетните разходи за образование - все ужасяващи неща. Напомням, че ако целенасочено се удари по икономиката във вихъра на криза (създадена от същите тези хора!), то това означава пълен разгром на нацията.
В такива случаи, когато искаме да спасим икономиката си, не намаляваме бюджета – напротив! Но на страните-жертви същите тези хора нареждат - "Съкращавай – намалявай – съкращавай!"
Този последния цитат е много вжен, защото ясно показва, че симеон дянков работи по патентована унищожителна схема и бъдете сигурни, с подобни слуги н ционизма, нищо добро не очаква страната ни.
Изключително важно за нашата борба е да се оформи кръг от хора, които да оборят идологически космополитните предатели, които в изобилие бълват днес училищата и университетите. Това е начина да излезем от блатото – формиране на нов, изцяло български елит, ръководен единствено от българските национални интереси. Слава




Views: 817 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  May 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive