Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » March » 7 » Нападките между псевдонационалисти разкриват същността им
12:18 PM
Нападките между псевдонационалисти разкриват същността им
ПП атака е пример за коварството и подлостта на юдомасоните. Те могат да се въплътят във всякакви форми, включително да се преструват на националисти. "Неизброими са козните на сатаната"
 
Павел Чернев напомня как Сидеров стана юдомасонски слуга
"Волен се предаде в Малта"
"Падението на „Атака" започва след мистериозно пътуване на Волен Сидеров до Малта през пролетта на 2008 г.


След него поведението на Сидеров се променя и той предава идеите, с които е създадена партията. Това обяви пред „168 часа" бившият депутат от „Атака" Павел Чернев.


„Не знам какво толкова е правил там и с кого се е срещал, но е факт, че след Завръщането му отношението на управляващите към него се промени. Депутатите от „Атака" Започнаха да гласуват в синхрон с БСП и ДПС, а прокуратурата мистериозно спря да настоява Сидеров да бъде осъден За инцидента на магистрала „Тракия", връща се назад Чернев.


Официалният повод за визитата на Волен Сидеров в Малта е срещата му с представители на управляващата на острова националистическа партия. След нея Сидеров сензационно обяви, че „Атака" ще кандидатства за членство в Европейската народна партия. Партията, която според Чернев е кръвен враг на национализма и подкрепя членството на Турция в ЕС. "           bolgari.net
 
 
Човекът, който се представяше за националист и дори имаше мерзостта да се сравнява с Левски, вече съвсем спокойно може да бъде официално обявен за национален предател, и то от много голям мащаб. Клоунът Волен Сидеров и неговия семеен боклук пп атака нанесоха толкова поражения върху националистическата кауза, колкото не успяха всички други партии взети заедно. Ясно е, че пп атака вече е политически отпадък, който ще изчезне от политическата карта, но сега ще е по-трудно за искрените националисти да влязат там, където им е мястото-в политиката.
 
Разбира се, г-н Чернев също не спада в графата "искрени националисти" , но това, което казва в случая е реалност.
 
Впрочем да си припомним какво съобщава сайта на пп атака през март 2008:
 
"Българската партия АТАКА ще потърси членство в Европейската народна партия в близко бъдеще, заяви лидерът й Волен Сидеров, информира "Таймс ъф Малта”. Въпреки репутацията на крайнодясна партия, г-н Сидеров настоява, че АТАКА е много по-дясноцентристка. Нейните трима евродепутати се смятат за независими. Първоначално те се включиха в сформирането на просъществувалата за кратко националистическа крайнодясна група в ЕП "Идентичност, Традиция, Суверенитет”. Целта им е в крайна сметка да станат членове на Европейската народна партия. "    
 
 
Това е положението - "Атака- МАСОНСКИ ПОДЛОГИ, създадени от ДС" , както написаха на трансперант някои момчета още през 2006 година.
 
 
Views: 651 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  March 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive