Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » March » 1 » Нашествениците се надигат срещу коренните европейци
1:19 PM
Нашествениците се надигат срещу коренните европейци
Имигранти в пристъп на откровение.
 
"Чужденците в Италия се вдигат на революция"

"Масови протести на имигранти се провеждат в цяла Италия. Първомартенският ден е определен за координирани протестни действия и на имигранти във Франция, Испания и Гърция.

С протестите се постави началото на кампанията "Антирасистка пролет" в Италия, която ще продължи до 21 март. Според организаторите, групирани в 60 инициативни комитета, протестите ще обхванат близо 5 милиона чужденци на Апенините. Кампанията е наричана още "жълта революция", защото това е цветът на шалове, фланелки, балони и плакати, с които ще демонстрират участниците в нея. Политическа подкрепа на кампанията дават чрез прякото си участие всички италиански комунистически и социалистически партии, както и леви екологични движения.
Върхов момент ще бъде общата стачка на 12 март, която ще акцентира и върху правата на чуждестранните работници.

Организаторите на протеста пуснаха в интернет специален наръчник, който цели да опровергае най-разпространените в Италия клишета за имигрантите - че отнемат национални работни места, вършат повече престъпления от италианците, обсебват жилищата за хора с ниски доходи и гласуват за левицата. "                               dir.bg

Все повече стават сигналите за смъртната опасност, надвиснала над коренния европейски човек. Подстрекавани от анти-белите "правозащитни" организации, неевропейските имигранти искат повече и повече права, или по-точно привилегии, за сметка на местното население.

Кампанията била наречена " Жълта революция" , революция знаем какво означава. В такъв случай смисълът може да е само един-наглите имигранти искат революция срещу Белия човек, в собствената му земя. Ако всичко това не спре, нашествениците ще обявят и собствените ни домове за своя собственост, ще обявят нашите обичаи, традиции и култура за невалидни и нетолерантни и в крайна сметка ще ни унищожат.

Няма как да не прави впечатление и подкрепата на комунисти и социалисти за тези антиевропейски по същността си вълнения, или с други думи-" всичко нездраво клони на ляво" . След като повечето европейци разбраха що за мърша е болшевишката идея за "класова борба" , левите лумпени се насочиха към имигрантите-откъде мислите, че е дошла идеята протестите да се обявят за "революция" ?
-От комунягите, разбира се, чиито предшественици избиха десетки милиони руснаци, за да заграбят властта, и се опитаха да направят същото в останалата част от Европа. С действията си и подкрепата за антиевропейските нашественици, левите партии доказват, че са структури с изключително висока степен на вредност за държавата и народа. Всеки, които подкрепя комунисти и социалисти и тяхната класова борба, целяща противопоставяне на обществените слоеве, трябва да знае, че е предател и враг на народа си.

При цялата тази неспирна кампания за толерантност, авторите й съвсем съзнателно "пропускат" да ни информират, че толерантните сме само ние-коренните европейци-християни. Мюсюлманите-нашественици са всичко друго, но не и толерантни-за тях нашата религия, обичаи и традиции са ненавистни и те не крият това, тогава що за идиоти трябва да сме, ако ги толерираме?? Хората трябва да разберат-те не протестират за равни права, те искат привилегии, защото за тях сме "неверници" .

Щели сме да закъсаме, ако не бил имигрантския труд по строежи и тоалетни-белият човек се приспособи в Космоса, сега ни обясняват, че не умеем да си метем двора...
Views: 657 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  March 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive