Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2011 » March » 11 » Не друг, а 'държавата' въоръжава сганта
12:56 PM
Не друг, а 'държавата' въоръжава сганта
Бъдете сигурни. А защо, не е трудно да се отгатне.
 
"Стрелба между ромски фамилии прати девет души в болница

Девет души са ранени след престрелка в плевенското село Буковлък, съобщиха от Университетската болница в Плевен, където са приети за лечение.
Най-тежко пострадал е 45-годишен мъж, който е с огнестрелна рана в гърдите и е с опасност за живота. Опериран е, след което е настанен в реанимация на командно дишане. 9-годишно момиче с огнестрелна рана в корема също е оперирано и е настанено в клиниката по коремна хирургия. Състоянието му е стабилизирано, но вероятно ще се наложи и втора операция. Животът на детето е вън от опасност. Останалите седем ранени са настанени в клиниката по ортопедия и травматология с огнестрелни рани по крайниците. Няма опасност за живота им.
Сигнал за масовото сбиване в Буковлък беше получен около 17.30 часа вчера. Пристигналите на място полицейски екипи установили, че първоначално е имало сбиване, а после и стрелба между две ромски фамилии. Като веществени доказателства са иззети гилзи и боеприпаси от различен калибър. Претърсени са шест къщи в селото. На покрива на пристройка в един от адресите е открито незаконно притежавано ловно оръжие - пушка 12 калибър, без обозначения за марка и сериен номер. Задържани са двама мъже и момче от едната фамилия - на 17, 33 и 39 години.
По случая е образувано досъдебно производство. "   darik.bg
 

Престрелка, гилзи от различен калибър - това не е случайно попаднало пушкало в някоя колиба, това е Масово въоръжаване! Но не на нормални хора, а на криминогенна утайка.
 
Къде е държавата? Къде са сега противните мутри на Цветанов и Мухобойко да ни обясняват как цяла една подчовешка махала, живееща от грабеж, се е въоръжила до зъби. Същите клоуни, същите изроди, които въведоха закони за регистриране дори на газови и въздушни оръжия, които бръщолевеха месеци наред пред медиите, че трябва да се затегне докрай контрола на оръжието сред населението.
 
Но трябваше да ни пояснят, че става въпрос само за бялото население; за циганите тези закони не важат, защото оръжието им е необходимо за терора срещу българите.
 
Точно такива са фактите - държавата вече пряко, а не косвено, стимулира етническата престъпност и директното унищожение на българския етнос. По селата полицията дори не си прави труда да разследва кражби и грабежи, ако стане някое убийство, има някаква вероятност униформени палячовци да се разходят из селото, но не много голяма. Българският етнос е Тотално Отписан, освен ако не се сети сам да се защити.
Views: 554 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  March 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive