Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2015 » March » 24 » Масово психотронно зомбиране води Украйна към гибел
4:51 PM
Масово психотронно зомбиране води Украйна към гибел

Покрай динамиката на събитията в Украйна, малцина си дават сметка в каква арена на безумието, крайната нелогичност и откровената лудост се превърна източноевропейската страна. И по-точно, че тази лудост е предизвикана чрез специфични, асиметрични въздействия - невидимата атака.

В началото всичко изглеждаше като справедлив народен гняв и въстание срещу мафията, при това с активното участие на организирани националисти - дотук добре. От началото на 2014г. обаче, в Украйна се развихри тържество на сатанизма и безумието. Агресията и омразата на укрите бе насочена изцяло срещу руснаците; украинските националисти се показаха като управлявани от евреите идиоти, в тон с по-голямата част от украинския народ. Напълно забравиха, че и преди, и сега, виновни за социалната неправда са юдо-хазарите, и се впуснаха да нападат мирното руско население, което най-малко има вина за каквото и да било в Украйна. Даже не възроптаха когато еврейската свиня Порошенко се възкачи в Киев, от значение бе само да се убиват "гадните москали". Майдана денонощно се тресеше от викове - "Който не скача е москал!", сякаш русите бяха виновни за всички световни беди.

А какви са всъщност причините за това безумие? ПСИХОТРОНИКА! Каквото щете говорете, но поведението на украинците масово бе неадекватно, това не бе и продължава да не е състояние на хора в нормално психично здраве. Какво да кажем за дивизиите от паравоенни "националисти", които бомбардираха жилищни блокове в Новорусия? Крайно безумие. 

Относно т.нар. сепаратизъм. Тези, които познават историята на Крим и Новорусия, са наясно, че териториите са прехвърлени към украинската република от комунистите, и то съвсем целенасочено. Ход на болшевишката сволоч, предвиден като бъдещ източник на дестабилизация. Връщането на териториите към Русия трябваше да се състои веднага след разпада на сср. 

Да сме наясно и по отношение на Путин - той е далеч от действителния патриотизъм, камо ли национализъм. Но не може да се оспори, че действията му са адекватни спрямо американските терористи и диверсанти. 

За американските кораби, които бяха натикани в Черно море, съвсем основателно се подозира, че са оборудвани с мощни психотронни генератори, с които атакуват всички в региона, най-вече Украйна. Разбира се, не си мислете, че не атакуват България. Зомбирането на българския народ е тема, на която трябва да се отдели специално внимание. 

 

"Западът използва психотронни оръжия в Украйна

Професионалните психолози, а и обикновените хора, наблюдаващи събитията в Украйна в последните няколко години, забелязват ужасни изменения в психиката на украинците, свързани с маниакална ненавист към руснаците и всичко руско, изкривени представи за минало и бъдеще и на мирогледа си като цяло. Този психологически процес е засегнал жителите на Украйна от всички възрасти и прослойки, най-вече в централната и западната част на страната. 

Според експерти в областта, за пръв път територята на цяла държава е подложена на мощно енергийно въздействие чрез психотронни оръжия, последствията от които са видими в поведението на големи групи от украинския народ и хилядите жертви от конфликта с рускоезичното население.

Казано без сложни термини, върху украинския народ е въздействано методически с негативна енергия, която е деформирала украинската психика. Приложена е програма за масово зомбиране и самоунищожение, при това не само спрямо Украйна, а против украинците по целия свят. Т.е., психотронната атака може да се насочи към представителите на определен етнос или свързани с определена културно-историческа общност.

Само така могат да се обяснят крайно нерационалните и нелогични действия на украинските граждани, ръководство и елит. Самоунищожението на Украйна минава през тотален физически и психически разрив между украинския и руския народ. 

Много руснаци свидетелстват, че техни приятели и роднини от централна и западна Украйна, от началото на 2014 г. коренно променили мисленето и поведението си, в тях се появила агресия и ненавист към Русия и руснаците като цяло. И това, сякаш се случило по команда, "с натискане на копчето". Външното енергийно влияние просто отключило дива, нестихваща и безпричинна омраза. Показателно било поведението на голяма група украински строители, които работели в Подмосковието. Един ден просто напуснали работа и си тръгнали, говорейки гневно срещу руснаците.

Разбира се, масираната психотронна атака е подготвяна с десетилетия чрез образование, култура и медии, за да се достигне до състояние на украинците, в което те масово се поддават на психотронното въздействие и се пристъпва към саморазрушителни действия."    http://rusfront2012.com/media-i-it/199-zapad-primenil-protiv-ukrainy-psikhotronnoe-oruzhie

 

 

Views: 1126 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  March 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive