Our poll

Rate the site
Total of answers: 96

Block title

Block title

Block title

Statistics 
Home » 2013 » October » 10 » Обществото е пълна порнография
3:01 PM
Обществото е пълна порнография
Всички взаимоотношения и механизми в "нашето общество" могат да се окачествят само като пошла порнография. Други биха нарекли този обществен строй "чалга култура" . Няма никаква разлика. Чалга-културата е 100% порнографско явление, но естествено, не всяка порнография е свързана с чалга. Както в "музиката", порнографията не е просто жанр в киното, а начин на живот за сволочите. Затова я натикаха и в учебниците:

"Роден учебник, по който и в момента се учи в българските училища представлява "чиста проба детско порно", алармират скандализирани родители!

Детско порно! Това представлява учебникът, твърдят родителите.

Една от темите е посветена на сексуалните фантазии.

В това занимание, предвидено за 90 минути, деца от 6 клас със затворени очи трябва да слушат музиката и да изградят еротични ситуации. След това всеки споделя фантазиите си с избран партньор. Следва групово обсъждане - какви са най-честите ми сексуални фантазии, с кого, къде и какво си представям, че правя и др.

В други занимания пък родители прозряха подтикване към хомосексуализъм и дори към проституция.

На стр. 137 авторката на текста на "Сесия "Изясняване на ценности" към тема "Моята личност", изисква от водещия учебното занятие да прочете на обучаваните от него деца "Приказката за момичето и корабния дърводелец".

В тази "приказка" може да се прочете: "Корабният дърводелец отговорил (на младото момиче): "Ще изпълня молбата ти, но искам преди това да преспиш с мен.

Накрая то решило да изпълни условието на корабния дърводелец".

В друго занимание пък е предвидено водещият да раздаде на децата материали за алтернативната сексуалност, като те трябва да влязат в различни роли: на гей, който крие ориентацията си от родителите си, на лесбийка на 30 години, омъжена, но нещастна в брака си.

На малолетна проститутка, на бисексуален мъж, който е семеен, но поддържа сексуални връзки и с двата пола, на транссексуален, който демонстративно се облича като секси дама и обмисля хирургическа промяна на гениталиите...

Срещу учебното помагало вече е пусната жалба до главния прокурор на републиката Сотир Цацаров.

Според подалите сигнала, авторите на книгата директно и напълно съзнателно чрез съставените от тях текстове в ръководството подбуждат "към извършване на тежки развратни престъпления". "

Похвално за родителите, които са реагирали, но можем само да се надяваме, че предпазват децата си от всички форми на порнография. Защото ученическите балове, които са добър атестат, показват плодовете на порнографското поколение - проститутки и от двата пола, които даже не съзнават, че са такива, поощрявани от интелектуално-обезвредените си родители.

Views: 389 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
All emoticons
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  October 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive