Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2011 » February » 28 » Обществото мина на изпражнения
2:12 PM
Обществото мина на изпражнения
Да блееш и поклащаш окаяното си тяло, слушайки въпросната помия, в културно отношение е равносилно на това, да започнеш да се храниш с изпражнения:
 

"Бивши офицери от Българската армия скочиха срещу чалга хит. От няколко месеца по радиостанциите се върти парчето на врачанския изпълнител Цецо, представящ се с поетичния псевдоним Цветино Джукати.
В припева на песента авторът е използвал рефрена на един от най-популярните български военни маршове - „Велик е нашият войник”. Именно това отприщило негодуванието на бившите офицери. Те са изпратили декларация до Министерството на културата с искане чалга хитът да бъде спрян и забранен за пускане по радиостанциите и заведенията, пише Монитор. „Използването на мотиви от химна на българския войник в едно такова пошло творение е кощунствено и престъпно. С тази песен на уста нашите бащи и деди някога са се хвърляли на бой и са умирали за родината през Първата и Втората световна война. Песента незабавно трябва да бъде спряна, а на автора й да бъде потърсена отговорност за гавра с една от националните ценности и символи на българското войнство. "
 
 
 
Най-абсурдното е, че вече е абсурдно да се възмутиш от подобна гавра, лайнарщина, цигания и т.н. На никой не прави впечатление, защото това е нивото на шибаното общество.
 
Ако тръгнеш да се възмущаваш, да правиш проблеми нещо, раздори, да питаш "как може" , явно си луд или поне с такова впечатление остават къпещите се в канала шибаняци. Какво ще се възмущаваш, това е нивото на обществото.
 
Интересното е, че и тези, които не слушкат чалга, не се възмущават, а проявяват "широка скроеност" и толерантност към подобни парчета. Някакъв кирлив мангал тръгнал да се гаври с национални символи и химни, защо това трябва да ги възмути?!
 
Вижте сега, с определението "кирлив мангал" не дискриминирам етнически никого. Но когато почтеният циганин започне да се занимава с подобно творчество/а той с друго не би могъл/ , то автоматически се превръща в кирлив мангал; това определение прочее важи за всички, без разлика от произход, които се правят на широко скроени, консумирайки изпражнения.
 
Views: 501 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  February 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive