Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » July » 15 » Органи на реда или комплексирани дегенерати
2:19 PM
Органи на реда или комплексирани дегенерати
Дори от надяналата чифутски ярем Германия не се сдържаха...
"От Германия: Българското МВР стана за посмешище "

"На българите им увисна ченето от изненада, когато им представиха новия химн на полицията в рамките на лъскаво сценично шоу. Българското МВР стана за смях ". Това се казва в репортаж на Дойчланд Радио, в който авторката Андреа Мюлбергер дава думата на певеца Веселин Маринов и на неговите критици, а самата тя не пести иронията и сарказма, съобщава Дойче Веле.

Песента "Нашата полиция ни пази" предизвика бурно възмущение сред българското общество. Дали е връщане към времената на карамфиления социализъм? Или пък България се превръща в полицейска държава? Особено по-младите хора са направо отчаяни от лицемерието и от конфузната инсценировка”, казва Мюлбергер и дава думата на няколко български студенти.

„Мисля, че гей-парадът беше напълно нормален в сравнение с тази песен” - заявява един от тях, според когото и песента, и хореографията са смехотворни. Неговата приятелка казва, че й станало мъчно за полицаите, защото песента на Веселин Маринов ги правела за посмешище. " dir.bg


Наистина е невероятно, че дори в днешна Германия, чиито елит се състои главно от евреи и педерасти, медиите не се сдържаха да изразят бурния си присмех на глас.
„Мисля, че гей-парадът беше напълно нормален в сравнение с тази песен” - Такова нещо си е направо изключение за западните медии, които се грижат дори интонацията им да е правилна, когато произнасят "гей" .

Ако не беше толкова трагично, щеше наистина да е адски смешно. Обаче като се сетя, че тая измет ни "пази" , ми става лошо. Така ни пази, както опази Борислав Райнов на 4 юли - пред очите на няколко униформени негодници, мургави подчовеци заклаха момче. Момче, което напразно си е въобразило, че на полицията й пука за него, за реда и за цялото общество.

Полицията не е средство  за защита на населението, а за репресии и терор. Терор именно над хората, които искат справедловост.

Що се отнася до идиотската песен на Веско Маринов, наистина всичко това е огромен абсурд, ама ние сме свикнали с абсурди, учудваме се вече на нормалните неща. Полицаите, които танцуват на фона на невероятното изпълнение на Весо, определено навяват асоциации на хомосексуални кретени, изхвърчали от някой санаториум.

И понеже сред служителите на реда отдавна няма морал, гаврата остава за обществото, понеже униформената дегенератска сган не може да различи гаврата от възхвалата.

А Цветанов се гордее ли гордее с униформените малоумници, които единствено позорят обществото, позорят и репресират едновременно. Но вие не се учудвате, защо вече знаете - държавата е закрилница за цигани, антифашисти и педали, останалите са екстремисти, терористи и маови убийци.
Views: 608 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  July 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive