Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » September » 11 » Организираният Антихрист
5:04 PM
Организираният Антихрист
 
Нападението на 11 септември - проява на организирания Антихрист, чрез ционистките слуги.
 
Проявленията на Антихриста са много и са навсякъде в ежедневието, могат да се разпознаят във всяко зло дело, във всяка подлост, измама, спекулация и престъпление. И никой не е застрахован, че няма да се превърне в проводник на стремленията рогатови. Защото той се промъква там, където вярата отслабне, а днес цялата казионна пропаганда е насочена към разбиване на вярата и ценностите, към осмиване на стойностното и възхвала на мерзавото.
 
Но има една държава, при която проявленията на Антихриста не са плод на заблуда и невежество, а са строго предвидени и перфектно организирани - това е днешен Израел. Има едно учение, същинска изява на Лукавия - това е ционизмът, от чиято доктрина се ръководи еврейската държава.
 
Според управляващата върхушка в Израел, убийствата, дори масовата смърт на неевреи, не се разглежда като някакво престъпление, щом е в услуга на жидовете и Израел. Т.е. - това е философията на Талмуда, "гоите" /неевреите/ не са човеци, а добитък, и убийството им не е престъпление.
 
Ето защо евреите не се поколебаха да организират нападението на 11 септември 2001 г. над двете търговски кули в Ню Йорк. Чудовищно престъпление, но официално никой не изрече на глас, че истинският инспиратор на атентата не са арабите, а Израел и Мосад. Разбира се, арабите и "Ал Кайда" също не биха имали против да извършат такова нападение, но те не са главната карта, а също оръжие на жидовете.
 
Доказателствата, че нападението бе организирано от Израел и Мосад са страшно много и неопровержими, но официално абсолютно никой не се осмели да го каже, защото евреите имат огромно влияние и власт, и такова изказване ще означава край на кариерата на направилия го, а може би и на живота му.
 
Най-голямото доказателство е, че от стотици евреи, работещи в търговските кули, на 11 септември нито един не е отишъл на работа! Защото Израел пази хората си, незавивсимо къде са. Не че не са жертвали и свои, просто работещите в Търговския център са били ценни кадри.
 
И забележете как ЦРУ установи самоличността на пилотите-терористи : намерени са паспортите им, които са паднали от джобовете им и са изхвърчали през прозореца, преди да изгорят със собствениците им! Огромен Абсурд. Това е официалната версия. Прилича на официалната версия за пожара във влака София-Кардам. Безумна, като за 5-годишни, но никой не реагира. Това се нарича "интелектуална парализа" . А когато интелигенцията е парализирана, то и цялото общество е такова.
 
Разбира се, акцията на Мосад е дълго подготвяна и то съвместно с ЦРУ. Т.е. , самото правителство на САЩ е било в течение какво предстои, но не противодейства, а съдейства.
 
При това положение, каква би трябвало да е логичната реакция на Народа, в случая американския? Според мен - незабавна революция и разправа с правителството, което е решило да поднесе в жертва над 2 000 души, в името на някаква политическа цел - откриване на война срещу Афганистан, Ирак, контрол над арабския петрол и т.н. Защото това си беше жертвоприношение, организирано и зрелищно, сами преценете на кое божество.
 
Но няма никаква реакция, няма дори наченки; каква е причината? Отново интелектуална окупация и парализа. Либерални ценности, модерен човек и т.н. Подлагат избираеми части от населението/ вече без характеристики на Нация/ на жертвоприношение и геноцид, а реакции няма, огромната маса просто вярва на телевизора, откъдето слуша за разни терористи с камили, дето станали толкова силни, че надиграли свръхмодерните ЦРУ-та, ФБР-та и т.н.
 
И отново на основната ми мисъл - проявленията на злото са навсякъде, но в Израел те са организирани и инспирирани от самата им религиозна и житейска философия. И тежко ни, на нас, и на Запада, и на Изтока, защото днес израелския ционистки ботуш е стъпил върху нас и ни задушава.
 
Част от най-организираните проявления на ционизма - Световната банка, фондация "Отворено общество" и др., чрез своите кадри управляват света. Както сме писали, и в днешното ни правителство те имат ключова роля, а парламентът им осигурява на практика неограничено поле за действие и вмешателство във вътрешния живот на страната.
 
Пази Боже
 
Views: 628 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  September 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive