Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » November » 4 » Още стръв за безмисловни дебили
11:42 AM
Още стръв за безмисловни дебили
Наглият неправоглед псевдоинтелектуалец Андрей Райчев коментира новия политически проект на Георги Първанов, очаквано предназначен за българофоби и мошеници.

"Не мисля, че Първанов прави БСП плюс. Не допускам това, познавайки го като политик. Това каза социологът Андрей Райчев пред БГНЕС.
 

Уточнявайки, че сериозният коментар за проекта на президента Георги Първанов може да бъде само след 11 ноември, Андрей Райчев смята, че това е сериозен проект, зад който стои един човек с "огромен опит и сила и изключва просто да е нещо несъществено".
 

Според Райчев проектът на президента е естествен съюзник на БСП. "Това, което до момента знаем за проекта, е, че той е ориентиран към президентските и кметските избори", каза Андрей Райчев. Според Райчев, ако АБВ се конкурира с БСП, то това ще е там, където се разминават в оценката кой е по-подходящ кандидат за кмет: "На места, където оценките на БСП и АБВ не съвпадат за кмет, но там където съвпадат, те ще бъдат съюзници. Същото ще бъде и по места. Предполагам, че на повечето места ще съвпада, но не съм сигурен може и да се стигне до 50 на 50 - съвпадение - несъвпадение". "
 
 
Андрей Райчев коментира Георги Първнов. Каква трогателна картинка. Човекът, който се грижи за медийния комфорт на всички антибългарски организции, под формата на политически анализ възхвалява президента на цигани, олигофрени, хомосексуалисти и други градивни части от населението на страната. Нищо лично, просто останалите хора, отличаващи се с бистра мисловна дейност, не възприемат Гошо Седефчов за свой президент. Как ли да го възприемат? Само си припомнете как Първанов коментира вълненията след поредното циганско убийство, случаят от кв. "Овча купел" през юли. Просто каза, че няма етническо напрежение, напрежението се насаждало от хора като В. Сидеров, който минават за националисти. Друг е въпросът, че само идиотите все още възприемат "Атака" като националисти. Та Първанов бе възмутен от протестите срещу циганските безнаказани убийства - как така българите ще недоволстват, това е расистко поведение.
 
А сега Райчев коментира политическия проект на Първанов - АБВ. Кое е най-жалкото? За пореден път  сериозен процент от населението на България ще повярва на поредната "последна надежда" , този път някакъв комунистически отпадък в либерална опаковка, какъвто несъмнено ще е президентският проект. Т.нар. комунисти имат свойството светкавично бързо да се трансформират в демократи, особено у нас. Ярък пример е именно Райчев, първоначално верен "интелектуален боец" на комунистическата партия, след това самообявил се за дисидент-демократ, и сега отново върнал се към оралните дейности в полза на "лявата идея" .
 
Разбира се, "леви" и "десни" на практика няма - това са понятия-стръв за лековерната тълпа, с единствена цел разделение на народа, което да осигури плавното и безпроблемно разграбване на страната и хвърлянето й в чужди ръце. Но мнозина продължават да вярват на такива безумия! За ГЕРБ говорят, че е дясно-дефинирана партия с фактически лява политика. Може и да е обратното или нито едното от двете, но всъщност няма абсолютно никакво значение. На кой му пука, след като лъжат като дърти цигани и разорават страната като татарска орда. Тези престъпници нанасят смъртоносни удари на двете ключови за близкото бъдеще звена - раждаемост и образование. Защото така им диктуват ционистите от Световната банка.
 
Един бегъл поглед върху участниците в президентския проект е достатъчен. Забелязват се имената на Андрей Пантев и Велислава Дърева. Професор Пантев е типичен пример за историк-комуняга, т.е. безродник и лъже-патриот. Един от престъпниците, които дълги години работиха за подмяната на историята ни с лъжливи комунистически догми и теории. Относно В. Дърева - тя е еквивалент в много отношения на Андрей Райчев - поддръжник на интернационалната зараза, всеотдаен адвокат на Ахмед Доган и ДПС, идеологически стожер на "антифашистите" - термин, зад който се крият българоубийци и национални предатели. Самият факт, че толкова много хора възприемат по дебилен начин понятието "национализъм" , говори, че у нас има почва за нови и нови политически проекти-троянски коне, които да продължат стратегията за елиминиране на българскя етнос.
 
 
 
 
Views: 551 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  November 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive