Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » January » 19 » От трън на глог
5:46 PM
От трън на глог
Масонските символи са дори върху долара, но това не пречи на овчеглавците да смятат, че масонски ложи и конспирации не съществуват. За съжаление мнозина служат на масоните и така предават народа си.
 
"Кристалина Георгиева решила за пет минути да смени Желева"
 

"Вицепрезидентът на Световната банка Кристалина Георгиева заяви във видеоконферентан връзка от Вашингтон, че е получила предложението да стане новият кандидат на България за еврокомисар рано тази сутрин и е взела решението за пет минути. Пред български журналисти тя посочи, че въпреки краткото време за подготовка, има необходимата компетентност за ресора „Международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи".
„В Световната банка работим много за борба с всякакви кризи, предоставяме помощ на различни страни, така че тези проблеми не са ми чужди", посочи Георгиева. В интервю за Дарик през ноември Георгиева беше заявила, че докато е вицепрезидент на Световната банка, няма и не може да има политически амбиции. На въпрос на медията какво се промени за тези два месеци, за да излезе с друго решение, Георгиева днес отговори
"Промени се това, че българският кандидат за ЕК се оказа в трудна ситуация, в трудно положение, и се оттегли, и в много кратко време страната ни трябва да представи кандидат, който да е колкото се може по-близко до това, до очакванията на комисията като международен опит, като професионална подготвеност. В тези условия аз трябваше да поставя на везните задълженията към банката, институция, към която аз съм много привързана, много уважавам - тук съм прекарала много години на плодотворна работа, с това, което е необходимо за страната ни. Когато ги поставих на везните, може би защото беше рано сутринта вашингтонско време, може би защото първото нещо, когато се събудя е да си мисля за България, те надделяха в посока да приема това предложение, което е висока чест за всеки българин, не само за мен". "                                        darik.bg
 
 
 


След като Желева все пак се оттегли, ето че ни натрисат още една продажна фигура, която няма как да донесе добро за страната ни. Желева впрочем се оттегли не от чувство на достойнство, а защото така й продиктуваха-вече нямаше избор, след прекомерното си осиране.
 
Но кой я замества-Кристалина Георгиева, личност, която няма популярност у нас, но биографията и преди всичко настоящият й пост казват много. Вицепрезидент на Световната банка. Какво означава това?
-Правилно. Това означава човек без родина и националност, кариерист, продал се и работещ за разорението на националните икономически структури, криещ се зад лозунгите за глобализация и добронамереност.
 
Тази институция (Световната банка) е доказала през всичките си години на съществуване, че единствената й цел вдействителност е разорение и пълно икономическо подчинение, най-вече на малките държави. Пример е и "видният" кадър на същата банка Симеон Дянков, който е на път да ни разори тотално за отрицателно време, разбира се, не заради некомпетентност.
 
„В Световната банка работим много за борба с всякакви кризи" - казва Кр. Георгиева, разбирайте "В световната банка работим за предизвикване на всякакви кризи, по възможност катаклизми" . 
 
Кога ли ще доживеем на ключов пост в нашата държава да застане човек, независим от масонството и ционистките окупатори?
Views: 718 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  January 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive